RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 22 » «Аватар 2» не буде готовий до грудня 2017 року
13:58
«Аватар 2» не буде готовий до грудня 2017 року
Фільм Джеймса Кемерона "Аватар 2" не буде готовий до грудня 2017 року. Про це з посиланням на свої джерела в студіях 20th Century Fox і Lightstorm Entertainment повідомляє видання The Wrap. Саме цим пояснюється таке несподіване перенесення прем'єри картини "Зоряні війни: Епізод 8" на 15 грудня 2017 року.

Найімовірніше, керівництво компанії Walt Disney знало про терміни виробництва "Аватара 2", так як тісно співпрацює з Кемероном в процесі створення парку розваг заснованого на його знаменитому фантастичному фільмі.

Можливий новий прокатний графік "Аватара 2", так само як і його продовжень, поки не уточнюється. Представники 20th Century Fox і сам режисер утримуються від коментарів з цього приводу. Відзначимо, що в кінці 2015 року Джеймс Кемерон стверджував, що він прагне дотримуватися анонсованого раніше графіка і має намір випустити картину в грудні 2017 року. Проте раніше режисер неодноразово відкладав прем'єри своїх кінопроектів, прагнучи довести їх до потрібної йому досконалості, тому нічого дивного в черговій відстрочці в цьому випадку немає.



У створенні продовжень братимуть участь Зої Солдана, Сігурні Уівер, Сем Уортінгтон, та інші актори, які знімалися в першому фільмі.
Переглядів: 697 | Додав: Elnino | Теги: 20th Century Fox, новини, Дата, Джеймс Кемерон, Аватар 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |