RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 4 » Ава Дюверней не стане першою жінкою-режисером в кіновсесвіті Marvel
13:36
Ава Дюверней не стане першою жінкою-режисером в кіновсесвіті Marvel
Після того, як у травні в пресу просочилася інформація про те, що Аві Дюверней запропонували очолити зйомки «Чорної Пантери», здавалося, що в кіновсесвіті Marvel вперше з'явиться жінка-режисер.

Однак у розмові з журналістами видання Essence Дюверней хоч і підтвердила той факт, що вела переговори зі студією, але все ж повідомила, що режисером блокбастера про Т'Чаллі їй не бувати.

«Я не буду керувати зйомками" Чорної Пантери ". Наші з Marvel погляди на концепцію фільму розходяться. У студії власне бачення кінематографічного всесвіту, і, на мій погляд, воно прекрасне. Я рада, що мені була запропонована подібна можливість. Я із задоволенням зустрілася з Чедвіком Боузманом, сценаристами блокбастера і керівництвом Marvel. Ми просто не зійшлися в думках. Я порахувала правильним відмовитися відразу ж, а не йти потім, перед зйомками, виправдовуючись творчими розбіжностями », - сказала Дюверней.



Про те, що Marvel певною мірою контролює режисерів своїх блокбастерів, відомо давно. Думка постановника, звичайно, теж важливо, але студія все одно впливає на зміст кінцевого продукту. Наприклад, режисер фільму «Тор 2: Царство темряви» Алан Тейлор говорив про те, що не впізнав власну роботу після закінчення стадії постпродакшну.

Прем'єра «Чорної Пантери» запланована на 6 липня 2018 року, і Marvel треба постаратися знайти режисера вже до осені, щоб він встиг попрацювати зі сценаристами.
Переглядів: 544 | Додав: Elnino | Теги: Marvel, Ава ДюВерней, новини, Чорна Пантера | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |