RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 24 » Арнольд Шварценеггер помститься авіадиспетчеру
11:05
Арнольд Шварценеггер помститься авіадиспетчеру
Арнольд Шварценеггер зіграє у трилері під назвою "478". Про це повідомляє видання Deadline. За сюжетом, дружина і діти головного героя гинуть в авіакатастрофі, що сталася з вини диспетчера. Незважаючи на те, що винуватець заарештований і перебуває в добре охоронюваному місці ув'язнення, невтішний чоловік і батько готує план помсти.

Джерела підкреслюють, що проект являє собою в меншій мірі бойовик і в більшій - повноцінну драму характерів. Таким чином, Шварценеггер має намір продовжити експерименти з жанрами, до яких він приступив погодившись взяти участь у зомбі-драмі "Меггі".

Одним з продюсерів проекту, знімальний графік якого поки не уточнюється, стане Даррен Аронофскі, який буде курирувати виробництво з допомогою студії Protozoa Pictures.



Нагадаємо, що в планах Шварценеггера досить великий список перспективних картин, серед яких не тільки можливі продовження фантастичного фільму "Термінатор 5: Генезис", але й продовження "Конана - варвара". Крім цього, знаменитий актор може взяти участь у сиквелі "Людини, що біжить" і другої серії комедії "Близнюки". Який з цих фільмів у графіку Арнольда Шварценеггера виявиться першим, поки не уточнюється.
Переглядів: 467 | Додав: Elnino | Теги: Арнольд Шварценеггер, новини, фільм, 478 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |