RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 8 » Арнольд Шварценеггер отримає нагороду Цюріхського кінофестивалю
19:35
Арнольд Шварценеггер отримає нагороду Цюріхського кінофестивалю
Арнольд Шварценеггер удостоєний спеціальної нагороди міжнародного кінофестивалю в Цюріху. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на організаторів кінофоруму.

Стверджується, що актор буде відзначений премією за досягнення і внесок у розвиток кіно. Урочиста церемонія відбудеться 30 вересня 2015 року. "Для нас велика честь запросити Арнольда Шварценеггера, одну з легенд сучасного Голлівуду, в Цюріх, де він зможе розповісти про свої фільми і поділитися досвідом з нашими глядачами", - йдеться в офіційній заяві організаторів.



В анонсі також відзначаються заслуги Шварценеггера на посаді губернатора Каліфорнії. "Під його керівництвом Каліфорнія стала лідером в таких областях, як створення поновлюваних джерел енергії, відновлення найважливіших елементів інфраструктури, в інвестиціях в дослідження стовбурових клітин, у розвитку медицини, політичних реформах", - підкреслюється в документі.

Шварценеггер представить в Цюріху свій новий фільм "Меггі", в якому він постав в нетиповому для себе амплуа, зігравши батька дівчини, яка  поступово перетворюється на зомбі. Кінофестиваль пройде з 24 вересня по 4 жовтня 2015 року.
Переглядів: 437 | Додав: Elnino | Теги: Арнольд Шварценеггер, нагорода, новини, Цюріхський кінофестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |