RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 8 » Анджеліна Джолі візьметься за зйомки «Капітана Марвел»?
19:40
Анджеліна Джолі візьметься за зйомки «Капітана Марвел»?
Портал Comicbookmovie ділиться чутками про те, що студія Marvel запропонувала Анджеліні Джолі очолити роботу над екранізацією коміксу «Капітан Марвел».

Боси студії хочуть бачити на посаді режисера першого в історії кіновсесвіту Marvel сольного фільму про супергероїню представницю прекрасної статі. Раніше подібним чином вчинили компанії Warner Bros. і DC, що довірили зйомки «Чудо-жінки» Мішель Макларен. Як повідомляється, керівництву Marvel дуже сподобався останній фільм Джолі - байопік «Нескорений», а її гонорар за «Капітана Марвел» може скласти $ 20 млн.

За чутками, сама Анджеліна розглядає супергеройський блокбастер в якості ідеальної можливості довести голлівудським босам свою спроможність. Нагадаємо, що кілька місяців тому в результаті хакерської атаки надбанням громадськості стало листування між босами Sony, в якій Джолі була названа «розпещеною лялькою з мінімумом таланту».



Офіційні представники студії поки утримуються від коментарів. Українська прем'єра «Капітана Марвел» запланована на 6 липня 2018 року, але супергероїня Керол Денверс може бути представлена глядачам вже у Другій фазі розвитку кіновсесвіту. Раніше ходили чутки про те, що керівництво Marvel розглядає на цю роль кандидатуру Емілі Блант.
Переглядів: 588 | Додав: Elnino | Теги: Анджеліна Джолі, капітан марвел, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |