RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 17 » Аморі Ноласко повертається до відродженої «Втечі з в'язниці»
00:52
Аморі Ноласко повертається до відродженої «Втечі з в'язниці»
Аморі Ноласко повторить свою роль Фернандо Сукре в відродженому каналом Fox культовому серіалі "Втеча з в'язниці", виробництво якого почнеться в квітні 2016 року в Ванкувері. У дев'ятисерійному телепроекті візьмуть участь актори з оригінального шоу - Вентворт Міллер (Майкл Скофілд), Домінік Пурселл (Лінкольн Барроуз) і Сара Уейн Келліс (Сара Танкреді). Про це повідомляє видання Deadline.

Нагадаємо, що в центрі сюжету "Втечі", яка транслювалася з 2005 по 2009 рік, знаходиться Майкл (Міллер), який намагається врятувати свого невинно засудженого брата Лінкольна (Пурселл) за допомогою хитромудрого плану. У новій главі драми дія розгортається після уявної смерті Майкла. Сара (Келліс) намагається жити далі і разом з новим чоловіком (Марк Фойерстін) виховує їх спільного з Майклом сина. Коли стає відомо, що Майкл можливо живий, Сара і Лінкольн приступають до розробки плану втечі, рівного якому ще не було за всю історію серіалу.



На момент написання замітки обговорюється повернення акторів оригінального складу, серед яких Робер Неппер, Пол Адельштейн і Рокмонд Донбар.

Виконавчі продюсери "Втечі" - Пол Шойрінг, Ніл Х. Моріц, Марті Адельштейн і Доун Пароуз повернуться до своїх обов'язків. Шойрінг виступить сценаристом і шоураннером відродженого проекту.

В даний час Ноласко знімається в комедії NBC "Теленовела".
Переглядів: 636 | Додав: Elnino | Теги: Аморі Ноласко, Втеча з в'язниці, новини, 5 сезон, сріал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |