RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Січень » 18 » "Американський снайпер" впевнено стартував
17:51
"Американський снайпер" впевнено стартував
Військова драма "Американський снайпер" продемонструвала значний старт в американському прокаті. Нічні покази, що передують виходу картини в широкий прокат, забезпечили їй 5,3 мільйона доларів. Це найкращий результат для кінопроекту з рейтингом R, зафіксований у січні.

Якщо подібна динаміка збережеться і надалі, то до кінця перших вихідних фільм заробить в Північній Америці близько 40 мільйонів доларів. Підвищена увага глядачів, найімовірніше, пояснюється не тільки тим, що картину зняв прославлений режисер (Клінт Іствуд), і не тим, що головну роль зіграв Бредлі Купер, а шістьма номінаціями на премію Американської Кіноакадемії.



Справедливості заради варто сказати, що раніше, будучи в обмеженому прокаті всього в чотирьох американських кінотеатрах, фільм заробив ще 3,4 мільйона доларів.

Нагадаємо, що сюжет драми заснований на книзі "American Sniper: The Autobiography Of The Most Lethal Sniper In US Military History", присвяченої жителю Техаса Крісу Кайлу, який став снайпером в загоні "морських котиків" і надалі записав на свій рахунок 150 підтверджених ліквідацій в гарячих точках. Життя Кайла закінчилася трагічно: він був убитий на стрілецькому полігоні одним зі своїх товаришів по службі.
Переглядів: 574 | Додав: Elnino | Теги: новини, касові збори, Американський снайпер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |