RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 3 » Американський снайпер продовжує очолювати бокс-офіс США
12:54
Американський снайпер продовжує очолювати бокс-офіс США
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 30 січня по 1 лютого.

За результатами вихідних, третій тиждень поспіль лідерство в американському бокс-офісі утримує військова біографічна драма «Снайпер» від режисера Клінта Іствуда. За минулий вікенд картина просіла на 50%, заробивши при цьому $ 31,8 млн. У загальній складності на рахунку проекту вже $ 248 млн.



На другій позиції також втрималася сімейна комедія Пола Кінга «Пригоди Паддінгтона». За вихідні стрічка втратила близько 30% аудиторії і поповнила свою касу ще на $ 8,5 млн. Таким чином, американський прокат приніс творцям фільму вже більше $ 50 млн.



У трійку лідерів бокс-офісу пробився фантастичний трилер Діна Ізраелайта «Континуум». Новачок прокату зміг заробити за дебютний вікенд лише $ 8,5 млн - відверто слабкий результат, який важко порівняти навіть з схожою по стилю «Хронікою». За оцінками фахівців, картина навряд чи заробить в домашніх кінотеатрах більше $ 25 млн.



На четвертій позиції рейтингу розташувалася драма «Чорне або біле» від режисера Майка Байндера. Проект стартував у прокаті зі скромними $ 6,4 млн, що відчутно слабшіенавіть «Дня драфта» ($ 9,8 млн), в якому Кевін Костнер також виконав головну роль. Судячи з відгуків і рейтингом на CinemaScore, фільм має заробити в США від $ 15 до $ 20 млн.



Замикає наш огляд американського бокс-офісу трилер Роба Коена «Шанувальник». За вікенд стрічка поступилася конкурентам майже 60% і змогла зібрати всього $ 6 млн. Зараз на рахунку проекту трохи більше $ 24,6 млн.



 
Переглядів: 625 | Додав: Elnino | Теги: бокс-офіс, Американський снайпер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |