RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 16 » Американський бокс-офіс в полоні сірого
17:17
Американський бокс-офіс в полоні сірого
Пропонуємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 13 по 15 лютого.

За результатами минулого тижня, перше місце в прокаті США легко зайняла еротична мелодрама «П'ятдесять відтінків сірого» від режисера Сема Тейлора-Джонсона. За уїкенд картина заробила $ 81,7 млн. Результат перевершив очікування більшості критиків, які пророкували фільму безславний дебют. Стрічка не тільки змогла обійти «Сутінки» ($ 69,6 млн.), але і стати другим за величиною зборів фільмом з рейтингом R, поступившись першістю лише картині «Страсті Христові».

Поки важко сказати, який результат фільм покаже до кінця домашнього прокату, але, за оцінками фахівців, ця сума буде варіюватися від $ 160 млн до $ 200 млн.



На другій позиції опинився ще один новачок прокату - шпигунський комедійний трилер Меттью Вона «Kingsman: Секретна служба». Цей проект суттєво відстав від лідера, заробивши за свої перші вихідні лише $ 35,6 млн. Приблизно таких же успіхів зовсім недавно домоглися «Заручниця 3» ($ 39,2 млн) і «Великий зрівнювач» ($ 34,1 млн). В цілому, фільм отримав гарні відгуки від глядачів, що підтверджується досить високим рейтингом на Rotten Tomatoes. Якщо проект не зменшить темп, до кінця прокату в США він повинен буде зібрати не менше $ 100 млн.



На третю сходинку спустився лідер минулого тижня - сімейна анімаційна комедія Пола Тіббіта «Губка Боб в 3D». Мультфільм не сильно відстав від своїх конкурентів по бокс-офісу. За вихідні стрічка просіла на 44%, заробивши при цьому $ 30,5 млн. У цілому, американська каса картини зараз становить $ 93,6 млн. , і ця цифра цілком може вирости до $ 150 млн.



На четвертій позиції розташувалася військова біографічна драма Клінта Іствуда «Снайпер». На восьмому тижні прокату фільм поступився конкурентам лише 29%, що дозволило йому поповнити свою касу ще на $ 16,4 млн. До цього моменту стрічка принесла своїм творцям вже більше $ 304 млн. За прогнозами фахівців, проект повинен дістатися до неймовірної позначки в $ 340 млн. У цьому випадку «Снайпер» стане найкасовішим фільмом домашнього прокату за 2014 рік.



На п'ятому місці опинився фантастичний екшен «Піднесення Юпітер» від режисерського дуету Енді і Лани Вачовскі. За вихідні фільм віддав конкурентам близько 48% своєї аудиторії, заробивши при цьому $ 9,4 млн. Зараз на американському рахунком проекту лише $ 32,5 млн, і навряд чи він збере в домашньму прокаті більше $ 50 млн. У світлі цих подій «Піднесення Юпітер» правильніше було б перейменувати в «Падіння Юпітер». Нагадаємо, що бюджет стрічки склав $ 176 млн.

Переглядів: 732 | Додав: Elnino | Теги: США, бокс-офіс, Губка Боб в 3D, новини, П'ятдесять відтінків сірого | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |