RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 31 » Американська газета повідомила про перезйомки спін-оффу «Зоряних воєн»
21:03
Американська газета повідомила про перезйомки спін-оффу «Зоряних воєн»
Перший спін-офф "Зоряних воєн" під назвою "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії" відправлений на дорогі перезйомки. В якості причини видання NY Post Page Six вказує на невдоволення керівництва Walt Disney представленим йому варіантом картини.

Які саме епізоди фільму піддадуться редакції, не уточнюється. За відомостями анонімних джерел, буде істотно розширена партія Дарта Вейдера. Очікується, що зйомки додаткових сцен продовжаться протягом чотирьох тижнів.

До повідомлення NY Post варто ставитися з певною часткою сумніву, так як в якості ініціатора "перезйомок" вказується керівництво компанії Walt Disney, хоча вся відповідальність за проект лежить на студії Lucasfilm, яка зовсім не згадується в замітці.

Відзначимо, що перший тизер фільму "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії" удостоївся вельми похвальних відгуків шанувальників "Зоряних воєн".

У картині знімалися Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Алан Тьюдік, Женев'єв О`Рейлі, Донні Ен, Форест Уїтакер, Дієго Луна, Алістер Петрі, Різ Ахмед, і інші актори. постановник Гарет Едвардс.
Переглядів: 662 | Додав: Elnino | Теги: перезйомки, кіно, Ізгой-Один, історії, Зоряні Війни, спін-офф, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |