RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 25 » «Американці» продовжені на два сезони
23:46
«Американці» продовжені на два сезони
Канал FX продовжив шпигунську драму "Американці" на два фінальних сезони - п'ятий і шостий. Тринадцятисерійний п'ятий сезон вийде в 2017 році, а десятисерійний шостий - в 2018. Творці серіалу Джоель Філдс і Джозеф Вайсберг продовжать співпрацю з FX Productions для створення нових телепроектів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У березні поточного року Філдс і Вайсберг в інтерв'ю The Hollywood Reporter сказали, що поки мають туманне уявлення про те, як вони хочуть завершити серіал, хоча і не впевнені, чи потрібні їм будуть для цього п'ятий і шостий сезони.



"Керівництво FX заявило нам, що вони не братимуть рішення з точки зору бізнесу, а що рішення - творче - має виходити від нас. Тому вони дали нам повну свободу вибору, - сказав Філдс. - Немає небезпеки, що шоу перерветься несподівано. Я думаю, наше завершення буде таким, яким і має бути, драматичним ".

Про те, як вони планують завершити серіал, Вайсберг сказав наступне: "Здоровий глузд у нас є. Я б сказав, що у нас чотири різних варіанти закінчення. Тобто, ми підготувалися, але поки не вирішили, в який бік піти. І в процесі роботи щось може змінитися. Чим ближче фінал, тим більша ймовірність, що ми придумаємо щось зовсім інше, що здивує нас самих ".

Четвертий сезон серіалу, лауреата премій Critics Choice Television Awards і Television Critics Association завершиться 8 червня 2016 року.
Переглядів: 669 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Американці, 6 сезон, fx, 5 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |