RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 26 » Американці обрали Тіріона Ланністера президентом країни
12:27
Американці обрали Тіріона Ланністера президентом країни
Американці готові обрати Тіріона Ланністера на пост глави держави і виявляють йому такий же кредит довіри як і реальному кандидату на посаду президента США Берні Сандерсу.

Напередодні прем'єри шостого сезону серіалу "Гра престолів", яка відбулася 24 квітня 2016 року, блог SurveyMonkey провів опитування, в якому взяли участь дві тисячі сорок п'ять американців, і отримав цікаві результати: Берні Сандерс і Тіріон Ланністер отримали по 24 відсотки голосів, а Дейенеріс Таргаріен, яка отримала 14 відсотків обігнала Теда Круза (п'ять відсотків) і Дональда Трампа (сім відсотків).



При обробці даних з'ясувалося, що кандидатура Тіріона Ланністера задовольняє як демократів, так і республіканців. Проте, переважна більшість американців вважає за краще Білий дім Залізному Трону. Сімдесят п'ять відсотків опитаних погодилися з тим, що уряд Сполучених Штатів ефективніше правлячої верхівки Семи Королівств.

Що стосується долі Джона Сноу, то 75 відсотків респондентів упевнені в тому, що Лорд-командувач не помер і повернеться в шостому сезоні серіалу.

На питання, хто з героїв "Гри престолів" помре наступним, більшість фанатів серіалу вирішила, що першою жертвою буде Теон Грейджой, кандидатура якого зібрала 21 відсоток. Друге місце зайняв Томмен Баратеон, а третє - Мелісандра. Примітно, що ніхто з п'яти найпопулярніших героїв обраний не був.

Список самих улюблених персонажів серіалу очолює Тіріон Ланністер (39 відсотків), за ним слідують Дейенеріс (17 відсотків), Джон Сноу (15 відсотків) і Ар'я Старк (14 відсотків).
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: серіал, США, новини, Тіріон Ланністер, Президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |