RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 3 » AMC екранізує бестселер Дена Сіммонса «Терор»
15:03
AMC екранізує бестселер Дена Сіммонса «Терор»
Канал AMC створює власну антологію "The Terror". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, кабельний канал замовив виробництво антології, заснованої на бестселері Дена Сіммонса "Терор".

Сюжет розгортається в 1847 році, коли експедиція під керівництвом англійського дослідника Арктики Джона Франкліна відправляється на пошук морського шляху, що проходить по Північному Льодовитому океану, що з'єднує Атлантику з Тихим океаном. Під час подорожі члени кораблів "Терор" і "Еребус" піддаються нападу містичного хижака. Починається захоплююча і відчайдушна битва за виживання.



Дейв Кайганіч ( "Правдива історія") напише сценарій і виступить шоураннером разом з Су Х'ю ( "Вбивство"). Вони розділять функції виконавчих продюсерів з Рідлі Скоттом, Девідом В. Цукером (Scott Free Productions), Олександрою Мілченом, Скоттом Ламбертом (Emjag Productions) і Гаймоном Кеседі (Entertainment 360). Всі три студії займуться спільним виробництвом з AMC Studios. Прем'єра десяти годинних серій запланована на 2017 рік.

"Роман Дена є рідкісною комбінацією захоплюючої історії, заснованої на реальних подіях, приголомшливого оповідання і багатогранних персонажів. Шанс створити серіал, який буде поєднувати всі ці елементи, та ще з командою такого калібру, унікальний", - сказав у своїй заяві Кайганіч.
Переглядів: 706 | Додав: Elnino | Теги: серіал, терор, новини, AMC, Ден Сіммонс, Дейв Кайганіч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |