RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 4 » Amazon продовжив серіал «Босх» на третій сезон
15:09
Amazon продовжив серіал «Босх» на третій сезон
Детектив Гаррі Босх повертається. Потоковий сервіс Amazon замовив виробництво третього сезону кримінальної драми "Босх", заснованої на творах Майкла Коннеллі. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Дебютувавши на Amazon в лютому 2015 року, "Босх" встановив рекорд прем'єри і зміг утримати високі рейтинги, ставши найпопулярнішим серіалом на сервісі Amazon - Prime Instant Video - протягом перших чотирьох тижнів. Другий сезон став доступний для перегляду 11 березня 2016 року.



В "Босху" головні ролі виконують Тітус Уеллівер, Джемі Гектор, Емі Акіно, Медісон Лінтц і Ленс Реддік. Ерік Оверміер, виконуючий обов'язки шоураннера, адаптував цикл творів про Гаррі Босха в співавторстві з Коннеллі в телевізійному форматі. Функції виконавчих продюсерів ділять між собою Пітер Жан Брюгге, Хенрік Бастін, Оверміер і Коннеллі.

"Босх" є першою оригінальною драмою потокового сервісу, яка поклала початок просуванню телевізійного контенту власного виробництва Amazon Studiosдля для своїх передплатників. У лінійці оригінальних серіалів Amazon дві півгодинні комедії - "Очевидне" і "Моцарт в джунглях", обидві лауреати престижних премій, включаючи "Золотий глобус" і "Еммі" в різних категоріях.
Переглядів: 612 | Додав: Elnino | Теги: Босх, серіал, 3 сезон, новини, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |