RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 21 » Аманда Сейфрід і Бальтазар Гетті знімуться у Девіда Лінча
23:40
Аманда Сейфрід і Бальтазар Гетті знімуться у Девіда Лінча
Аманда Сейфрід ("Третій зайвий 2") і Бальтазар Гетті ("Брати і сестри") приєдналися до акторського складу відродженого серіалу "Твін Пікс". Про це повідомляє видання TV Line.

Як стверджують інсайдери, Сейфрід отримала ключову роль нового персонажа. Актриса з'явиться в цілому ряді епізодів серіалу Showtime, і це стане її першим поверненням на телебачення з 2011 року, коли завершився показ серіалу HBO "Велика любов" з її участю. Хоча Сейфрід відома більше завдяки своїм роботам в кіно, вона знімалася в таких серіалах як "Вероніка Марс", "Дикий вогонь", "Всі мої діти" і "Як обертається світ". Наступні повнометражні проекти за участю актриси - "Пен: Подорож в Нетландію" і "Батьки і дочки".



Що стосується Гетті, то поки невідомо, чи зіграє він нового персонажа або йому дісталася роль когось із старих героїв (ходять чутки про те, що на роль, принаймні, одного з основних персонажів оригінального серіалу візьмуть нового актора). Гетті, уже знімався у Девіда Лінча в містичній драмі "Шосе в нікуди".



Showtime утримується від коментарів.
Виробництво серіалу "Твін Пікс", прем'єра якого відбудеться в 2016 році на каналі Showtime, на момент написання новини ведеться в штаті Вашингтон. Девід Лінч власноруч зніме всі вісімнадцять епізодів відродженого шоу.
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: Аманда Сейфрід, Бальтазар Гетті, Твін Пікс, Девід Лінч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |