RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 5 » Аманда Сейфред та Тео Джеймс в новому трилері
13:57
Аманда Сейфред та Тео Джеймс в новому трилері
Як стало відомо інформаційному порталу THR, Аманда Сейфред виконає головну роль у новому надприродному трилері Black Lung, а компанію їй складе Тео Джеймс.

Проект стане режисерським дебютом Чейза Палмера, авторству якого належить і сценарій до фільму. Продюсерські крісла займуть Кері Фукунага («Джейн Ейр»), Емілі Зіфф («Божа кишеня») і Сара Мерфі.

Фільм розповість про молоду дівчину, яка завдяки дивному передчуттю наближення лиха змогла врятувати власного чоловіка. Ось тільки вибух, що забрав життя шахтарів, все-таки стався, і героїня стає головною підозрюваною у справі. Але що може бути гірше того, що чуття підказує дівчині - в горах орудує зловісний дух ...



Незабаром на екрани вийдуть такі фільми за участю Аманди Сейфред, як «Поки ми молоді», «Третій зайвий 2» і «Пен». Також актриса зайнята на зйомках комедій «Він сама досконалість» і Let It Snow.

Тео Джеймса, відомого глядачам за фільмом «Дивергент», можна буде побачити у другому розділі цієї ж франшизи, трилері «Лондонські поля», де колегами актора по знімальному майданчику стали Джонні Депп і Ембер Херд, і драмі Джима Шерідана The Secret Scripture.



 
Переглядів: 537 | Додав: Elnino | Теги: Аманда Сейфред, новини, Black Lung, Тео Джеймс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |