RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Александр Скарсгард поскаржився на неувагу Marvel до нього
16:31
Александр Скарсгард поскаржився на неувагу Marvel до нього
Популярний голлівудський актор Александр Скарсгард поскаржився на те, що йому не судилося знятися в супергероїчному фільмі студії Marvel через його співпрацю з Warner Bros., яка полягала в участі в картині "Тарзан. Легенда". Фрагмент з інтерв'ю актора телеканалу MTV наводить видання Comic Book.

"Ну, я так вважаю, що після того як я зіграв у" Тарзані " Warner Bros., в Marvel думають щось на кшталт:" Чувак, ти вже частина тієї сім'ї, так що, ні-ні, ти навіть не розраховуй зніматися у нас. Тепер там твій майданчик для ігор ", - сказав він. Однак, за словами актора, він готовий змиритися з тим, що, можливо, йому доведеться грати Тарзана" до кінця його днів "." Я зовсім не проти цього ", - додав Скарсгард .



Варто відзначити, що деяким популярним голлівудським акторам все ж вдалося "змінити табір". Так, Джош Бролін, якому належить з'явитися в фільмах студії Marvel в образі титана Таноса, раніше грав персонажа коміксів DC Джона Хекса. Райан Рейнольдс виконав роль супергероя DC Зеленого Ліхтаря, а потім зіграв героя Marvel Дедпула.

Що стосується Скарсгарда, то фільм "Тарзан" з його участю не користувався особливим успіхом у прокаті. При виробничому бюджеті в 180 мільйонів доларів, картина заробила лише 356 мільйонів.
Переглядів: 696 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, новини, комікси, Александр Скарсгард | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |