RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Вересень » 3 » Алекс Куртцман підписав трирічний контракт з Universal
15:20
Алекс Куртцман підписав трирічний контракт з Universal
Новостворена виробнича компанія Алекса Куртцмана Secret Hideout уклала з Universal Pictures угоду строком на три роки, протягом яких сценарист і продюсер «Зоряного шляху» буде курирувати не тільки серію фільмів про класичних монстрів студії, але і деякі інші великі картини. 

Першим проектом кінематографіста стане оновлена ​​версія «Мумії», до розробки якої Куртцман причетний починаючи з 2012 року, коли разом зі своїм колишнім творчим партнером Роберто Орсі він підписав ексклюзивний дворічний контракт, що включав розвиток фільмів, заснованих на великій бібліотеці класики Universal. Після розставання дуету авторів Алекс, як і раніше захоплений ідеєю ребута «Мумії», зайняв також режисерський пост стрічки, яку він курирує спільно зі сценаристом франшизи «Форсаж» Крісом Морганом. 



В рамках співпраці зі студією Куртцман планує продюсувати фентезі «Драконологія» за мотивами дитячої книжкової серії і екранізацію циклу романів «Вампірські хроніки» письменниці Енн Райс. Разом з тим кінематографіст продовжить займатися сіквелом «Ілюзії обману» на пару з Орсі і адаптацією похмурих графічних новел «Замок і ключ». 



Secret Hideout збереже вже наявні у Алекса офіси, але також розширить власне представництво в Universal. Нова компанія була створена за участю Джеба Броді, президента з питань виробництва в Focus Features, і Боббі Коена, глави K / O Paper Products.
 
Переглядів: 503 | Додав: Elnino | Теги: Мумія 2016, Universal, Алекс Куртцман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |