RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 12 » Алан Тейлор екранізує роман братів Стругацьких
12:47
Алан Тейлор екранізує роман братів Стругацьких
Творець фільму "Термінатор 5: Генезис" Алан Тейлор має намір зняти телевізійний фільм за мотивами твору братів Стругацьких "Пікнік на узбіччі". Про це повідомляє видання Deadline. Проект буде заснований на сценарії, який підготує Джек Паглен, який раніше працював над картиною "Перевага".

Фантастичний роман "Пікнік на узбіччі" був виданий в 1972 році. Його дія відбувається у вигаданому місті Хармонт, розташованому поблизу від однієї з так званих "Зон" - аномальних утворень, в яких порушуються звичні людям закони фізики. "Зони" сповнені дивних артефактів, деякі з яких досить корисні, а інші - смертельно небезпечні. Саме вони стають об'єктами полювання сталкерів, зокрема Редріка Шухарта, що живе в Хармонті. У фіналі твору герой вирушає у свій останній похід в "Зону", щоб знайти легендарну "Золоту кулю", яка, як вірять сталкери, може виконати будь-яке заповітне бажання.



У 1979 році був випущений фільм "Сталкер", який зняв за мотивами роману знаменитий радянський режисер Андрій Тарковський. Сюжет екранізації не мав, практично, нічого спільного з змістом роману, крім окремих назв, імен і, власне, згадки самих "Зон".

Терміни робіт над новою версією поки не уточнюються.
Переглядів: 823 | Додав: Elnino | Теги: брати Стругацькі, фільм, новини, Алан Тейлор, Пікнік на узбіччі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |