RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 20 » Алан Рікман розповів про те, як погодився на роль в «Міцному горішку»
17:03
Алан Рікман розповів про те, як погодився на роль в «Міцному горішку»
В інтерв'ю журналістам The Guardian Алан Рікман зізнався, що не хотів починати свою кар'єру у великому кіно з ролі в «Міцному горішку».

«Мені запропонували роль в цьому фільмі всього через два дні після того, як я приїхав в Лос-Анджелес, - заявив Рікман. - Я нічого не знав ні про саме місто, ні про кінобізнес. Перед тим я ніколи не знімався у великому кіно, але зате міг обійтися студії дуже дешево. Однак я зовсім не горів бажанням починати свою кінокар'єру з жанру екшен.

Прочитавши сценарій "Міцного горішка", я зрозумів, що цей фільм буде значно відрізнятися від інших бойовиків. Наприклад, абсолютно всі чорношкірі герої виявилися крутими і тямущими хлопцями. На ті часи це був доволі революційний проект ».



Завдяки Рікману Ханс Грубер став одним з найвідоміших лиходіїв в історії кінематографа, але під час зйомок акторові доводилося відстоювати своє бачення образу антагоніста. «Спочатку Ханс повинен був ходити в обмундируванні терориста, але мені здалася цікавою ідея постати на екрані в строгому костюмі, - зазначив Алан. - Цей хід давав моєму героєві можливість в одній зі сцен прикинутися заручником. Я дав записку зі своїми ідеями продюсеру Джоелу Сілверу, який прогнав мене зі свого офісу зі словами: "Будеш носити те, що тобі кажуть". Проте потім я отримав нову версію сценарію, в якій вони поміняли костюм Грубера. Виходить, не так вже і погано мати за плечима багатий театральний досвід ».
Переглядів: 487 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, Міцний горішок, Алан Рікман | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |