RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 16 » Адам Драйвер зіграє у фільмі «Людина, яка убила Дон Кіхота»
23:38
Адам Драйвер зіграє у фільмі «Людина, яка убила Дон Кіхота»
Багатостраждальний проект режисера Террі Гілліама "Людина, яка убила Дон Кіхота" переживає чергове народження. У всякому разі, як стверджує видання Indiewire, він отримав нового виконавця головної ролі, а також приблизний знімальний графік.

Стверджується, що ключову роль замість Джонні Деппа зіграє Адам Драйвер, знайомий більшості глядачів по фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили". За сюжетом головний герой на ім'я Тобі пересичений і дуже заможний режисер, закінчує роботу над черговою комерційною рекламною кампанією в Іспанії. Його відвідує місцева жителька, яка приносить копію його студентського фільму, знятого в одному з іспанських сіл.



Тобі вирушає до місця початку своєї кар'єри і з жахом виявляє, що його робота мала руйнівну дію на жителів цього тихого і мирного населеного пункту. Анжеліка, що знімалася в його картині, стала дівчиною за викликом, а актор, який зіграв роль Дон Кіхота, збожеволів і справді уявляє себе Лицарем сумного образу.

Очікується, що зйомки фільму стартують вже восени 2016 року. Нагадаємо, що Террі Гілліам намагався зняти цей фільм протягом багатьох років, проте, кожного разу його плани виявлялися не реалізованими.
Переглядів: 709 | Додав: Elnino | Теги: Террі Гілліам, яка убила Дон Кіхота, Адам Драйвер, фільм, новини, Людина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |