RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 23 » ABC закрив серіал «Шепіт» після першого сезону
20:44
ABC закрив серіал «Шепіт» після першого сезону
Канал ABC скасував літню драму  "Шепіт" з Лілі Рейб у головній ролі після першого сезону. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.
Партнер Рейб по серіалу Майло Вентімілья поділився цією новиною на своїй сторінці в Twitter, написавши, що другого сезону "на жаль, не буде".

Сюжет "Шепоту", прем'єра якого відбулася в традиційно "низький" літній період, описувався як гонка наввипередки з часом з метою знищення інопланетних загарбників, які хотіли використати у своїх цілях дітей. Після виходу пілота, ABC відставив тему прибульців, перетворивши серіал в містичний трилер.



Рейтинги серіалу, який виходив по понеділках о 22:00, були задовільними - 1,5 мільйона в ключовій аудиторії глядачів від 18 до 49 років. Через три дні демо-показники збільшувалися в майже в два рази - 2,3, роблячи серіал кращим серед літніх дебютантів на громадському телебаченні.

Проблеми у серіалу почалися, коли в середині сезону основні зірки шоу - Рейб, Беррі Слоун і Вентімілья - зникли з поля зору. ABC планував повернути виконавців головних ролей у другому сезоні і поповнити акторський склад. Інсайдери стверджують, що Рейб і інші члени групи були незадоволені рішенням телемережі перенести зйомки з Лос-Анджелеса до Ванкувера.

 
Переглядів: 601 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Закрито, Шепіт, 2 сезон, дата виходу, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |