RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 4 » ABC продовжив 15-ть телевізійних шоу на наступні сезони
15:58
ABC продовжив 15-ть телевізійних шоу на наступні сезони
Канал ABC офіційно оголосив про продовження 15-ти телевізійних шоу у четвер, 3 березня 2016 року. У сезоні 2016-2017 повернуться такі серіали: "Анатомія пристрасті", "Скандал", "Як уникнути покарання за вбивство", "Агенти Щ.И.Т.", "Одного разу в казці", "Куантіко", "Американська сімейка" , "Голдберги", "Чорнуватий" і "Труднощі асиміляції". Про це з посиланням на ABC повідомляє видання Entertainment Weekly.

Зазвичай ABC повідомляє про продовження не раніше травня, однак, в цьому році вони пов'язані зі зміною керівництва в телемережі - Ченнінг Данджі зайняла місце вибулого з поста президента відділу ABC Entertainment Пола Лі. "Ми пишаємося нашими проектами і з радістю оцінимо їх продовження в наступному сезоні", - зокрема сказала Данджі.



Данджі раніше займала пост віце-президента відділу з розвитку драматичних серіалів і брала участь в розробці таких хітів ABC як "Скандал", "Як уникнути покарання за вбивство", "Куантіко" і "Одного разу в казці".

Таким чином, немає нічого дивного в тому, що весь блок серіалів успішного продюсера Шонди Раймс був продовжений - "Анатомія пристрасті" на 13 сезон, "Скандал" на 6 сезон, "Як уникнути покарання за вбивство" на 3 сезон. У ABC на черзі прем'єра нової драми Раймс "Улов", яка відбудеться 24 березня 2016 року.

На момент написання замітки ще не визначена доля серіалів "Агент Картер", "Американський злочин", "Касл", "Нешвілл", "Галавант", "Доктор Кен", "Маппети" і "Останній справжній чоловік".
Переглядів: 748 | Додав: Elnino | Теги: Серіали, 4 сезон, Агенти Щ.И.Т., ABC, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |