RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 23 » ABC працює над сиквелом «Приватного детектива Магнума»
22:20
ABC працює над сиквелом «Приватного детектива Магнума»
Кількість перезапусків на телебаченні, схоже, не збирається зменшуватися. Канал ABC, творець серіалу "Грабуй награбоване" Джон Роджерс і продюсер Єва Лонгорія ( "Джон Вік") об'єднають зусилля для роботи над сиквелом серіалу "Приватний детектив Магнум", головну роль в якому грав Том Селлек. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, потенційне продовження "Магнум" ( "Magnum") буде будуватися навколо дочки легендарного детектива.

Серіал, який отримав замовлення на сценарій, описується як драма-бойовик в стилі оригінального шоу. У центрі уваги виявляється дочка Магнума Лілі "Томмі" Магнум, яка повертається на Гаваї, щоб прийняти керівництво в батьківській фірмі.



Роджерс напише сценарій і розділить обов'язки виконавчого продюсера з Дженніфер Курт, Лонгорією і Беном Спектором. Universal Television володіє правами на серіал.

"Приватний детектив Магнум" був створений Дональдом П. Беллісаріо і Гленом А. Ларсоном в 1980 році і проіснував вісім сезонів на CBS. Дочка Магнума фігурувала в чотирьох епізодах. Том Селлек сім разів номінувався на премію "Золотий глобус", здобувши перемогу в 1985 році.
Переглядів: 598 | Додав: Elnino | Теги: сіквел, с еріал, Магнум, ABC, новини, Приватний детектив Магнум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |