RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 21 » ABC і Джеррі Брукхаймер знімуть сиквел «Ворога держави»
13:06
ABC і Джеррі Брукхаймер знімуть сиквел «Ворога держави»
Джеррі Брукхаймер повертається до "Ворога держави". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, знаменитий продюсер уклав угоду з каналом ABC про виробництво пілота телевізійного сиквела.

У потенційному серіалі сюжет розгортається через двадцять років після подій оригінального фільму 1998 року, головну роль в якому виконав Уілл Сміт. Коли професійний шпигун Агентства національної безпеки звинувачений в "зливі" секретної інформації, адвокат з ідеалістичними уявленнями повинен об'єднатися з войовничо налаштованим агентом ФБР, щоб зупинити глобальну змову, що загрожує відкрити секрети і особисті таємниці, що зв'язують їх трьох.



Брукхаймер, який виступав виконавчим продюсером фільму, в якому крім Сміта в ключових ролях знялися Джин Хекмен, Джон Войт і Джек Блек, повторить свої обов'язки продюсера і розділить їх з Джонатаном Літтлменом і Крістіен Рід. Морган Девіс Фель ( "Кібер") напише сценарій. "Ворог держави" при бюджеті в 90 мільйонів доларів заробив у світовому прокаті 250,6 мільйона.

Брукхаймер вже займається в якості виконавчого продюсера телевізійним сиквелом "Тренувального дня" для CBS. З поточних ігрових телепроектів в його списку драма "Люцифер" каналу Fox.
Переглядів: 577 | Додав: Elnino | Теги: серіал, сиквел, Джеррі Брукхаймер, ABC, Ворог держави, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3594
Міні чат
200
Copyright © 2015 |