RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Аарон Пол зіграє у фантастичному трилері «Андроїд»
16:26
Аарон Пол зіграє у фантастичному трилері «Андроїд»
Аарон Пол, знайомий глядачам за популярним телевізійним серіалом "Пуститися берега", зіграє одну з ключових ролей у фантастичному трилері під назвою "Андроїд". Про це повідомляє з посиланням на свої джерела видання Variety.



Постановником картини, яку збираються фінансувати і знімати студії Picture Films і Infinite Studios Singapore, призначений Найелл Джонсон, який раніше написав сценарій для містичного фільму "Білий шум". Дія буде відбуватися на космічній станції, що обертається навколо Плутона. У центрі сюжету герой Аарона Пола, якому вдається втілити свою давню мрію - створити андроїдів, які є точною копією його загиблих дружини і сина. Однак щастя виявиться недовгим, тому що роботи захочуть повноцінного життя, і тоді небезпека загрожуватиме вже самому їх творцеві.

Головну жіночу роль погодилася зіграти Ольга Куриленко. Очікується, що зйомки стартують в першій половині 2017 року. Проект буде представлений потенційним покупцям на прийдешньому Американському кіноринку.
Нагадаємо, що в 2016 році глядачі могли бачити Аарона Пола в детективі "Дев'яте життя Луї Дракса", а також в кримінальному бойовику "Три дев'ятки".
Переглядів: 681 | Додав: Elnino | Теги: кіно, трилер, андроїд, новини, Аарон Пол, Ольга Куриленко, Фантастика | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |