RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 23 » Аарон Пол і Дуейн Джонсон знімуться в комедії
11:03
Аарон Пол і Дуейн Джонсон знімуться в комедії
Аарон Пол, Дуейн Джонсон і Кевін Харт отримали головні ролі в комедійному бойовику під назвою "Центральна розвідка". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет картини буде будуватися навколо пересічного бухгалтера, який колись був першим хлопцем у своїй школі. Після того, як він випадково знаходить в Facebook однокласника, колишнього "ботана", а нині супершпигуна в бігах, його життя зазнає радикальних змін, занурюючи героя у світ інтриг, змов і смертельно небезпечних завдань. Аарон Пол і Дуейн Джонсон зіграють співробітників ЦРУ, а Харт - невдалого бухгалтера.

Постановником фільму, знімальний і прокатний графіки якого поки не називаються, призначений Роусон Маршалл Тербер, в активі якого комедія "Ми - Міллери". Найімовірніше він приступить до зйомок після завершення зйомок продовження цього фільму.



Нагадаємо, що Аарон Пол, який став дуже затребуваним актором після успіху серіалу "Пуститися берега", в 2014 році з'явився перед глядачами на великому екрані в картині "Need for Speed: Жага швидкості", що була екранізацією популярного гоночного симулятора. Фільм не мав особливого успіху. Восени 2015 вийде кримінальна драма з його участю під назвою "Три дев'ятки".
Переглядів: 589 | Додав: Elnino | Теги: Дуейн Джонсон, Кевін Харт, Аарон Пол, Центральна розвідка, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |