RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Архів матеріалів
Додати матеріал

Байрон Манн отримав роль у «Видозміненому вуглеці»

Байрон Манн "Гра на пониження", "Пекло на колесах") отримав повторювану роль у майбутній футуристичній др ... Читати далі »

Переглядів 874 | Коментарів 0 Продовження

Оголошено дати прем'єр других сезонів «Чарівників» і «Простору»

Канал Syfy оголосив дати прем'єр других сезонів серіалів "Простір" і "Чарівники". Як повідомляє видання Deadlin ... Читати далі »

Переглядів 870 | Коментарів 0 Продовження

Ремейк «Мисливців на тролів» не відбудеться через «Гру престолів»

Голлівудський ремейк норвезького фантастичного фільму "Мисливці на тролів", який був анонсований кілька років тому, не відбудеться. Про це розповів в інтерв'ю кореспонденту видання Birth.Movies.Death. режисер оригінальної картини Андре Овредал

"Я, звичайно, точно не знаю, що ст ... Читати далі »

Переглядів 822 | Коментарів 0 Продовження

Новий Кінг Конг буде пов'язаний з класичним

Гігантський примат з фільму "Кінг Конг Острів черепа" буде схожий на свого "Предка" з класичного фільму 1933 року. Про це розповів в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly постановник картини Джордан ВотРобертс.

"До певної міри ми апелюємо до версії 1933 року, в якій це створіння було двоноге і прямоходяче, на відміну від справжніх горил, які прямують на чотирьох кінцівках. Наш Конг це не просто гігантська горила або мавпа ... Читати далі »

Переглядів 780 | Коментарів 0 Продовження

Творці «Фантастичних звірів» покажуть закоханого Дамблдора

У п'ятисерійному проекті "Фантастичні звірі і де їх шукати" буде приділений час сексуальним вподобанням майбутнього керівника Хогвартса Дамблдора, який, як випливає з висловлювань Дж. К. Роулінг був геєм. Як повідомляє видання Variety, про це розповіла сама письменниця на пр ... Читати далі »

Переглядів 828 | Коментарів 0 Продовження

«Блакитну хвилю» адаптують для ТБ

Один з найпопулярніших фільмів про серфінг, "Блакитна хвиля", можливо, отримає свою телевізійну версію. Як повідомляє видання Deadline NBC замовив розробку сценарію, заснованого на повнометражному фільмі 2002 року студії Imagine feature. У картині Джона Стокуелла головні ролі виконали Кейт Босворт, Мішель Родрігес і Сано Лейк.

Ліззі Уайсс ( " ... Читати далі »

Переглядів 832 | Коментарів 0 Продовження

Fox планує триквел «Дедпула»

Кінокомікс «Дедпул» став одним з відкриттів нинішнього року, після того як зібрав значні $ 754,5 млн в світовому прокаті. Студія 20th Century Fox відразу ж запустила в роботу сиквел блокбастера, а тепер сайт The Hollywood Reporter повідомляє, що мейджор вже подумує про третій фільмі серії.
... Читати далі »

Переглядів 852 | Коментарів 0 Продовження

Крістофер Ллойд отримав роль в «Теорії великого вибуху»

Зірка трилогії "Назад в майбутнє" і тричі лауреат премії "Еммі" за роль у комедійному серіалі "Таксі" Крістофер Ллойд отримав гостьову роль в ситкомі " ... Читати далі »

Переглядів 908 | Коментарів 0 Продовження

Кіностудія Fox готується до перезапуску «Людей Ікс»

Кіностудія 20th Century Fox готує перезапуск франшизи "Люди Ікс". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter. Стверджується, що Брайан Сінгер більше не братиме участі у розвитку проекту, так само як і виконавець ролі Логана Х'ю Джекман.

Однак керівництво студії розраховує, що йому вдасться переконати залишитися таких акторів, як Майкл Фассбендер, Джеймс МакЕвой і Дженніфер Лоуренс, хоча умови контракті ... Читати далі »

Переглядів 908 | Коментарів 0 Продовження

Серіал «Помилкове звинувачення» знаходиться на межі закриття

Канал ABC не замовлятиме додаткові дев'ять до початкових 15 ти серій нової драми "Помилкове звинувачення", головну роль в якій виконує Хейлі Етвелл. На момент написання замітки неясно, чи продовжить шоу виконавчих продюсерів Ліз Фрідлендер і Ліз Фрідман виходитиме щопонеділка о 22:00.

AB ... Читати далі »

Переглядів 867 | Коментарів 0 Продовження
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 239 240 »
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |