RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » Архів матеріалів
Додати матеріал

The CW назвав дати повернення «Сотні» і «Древніх»

Канал The CW радує серіаломанів хорошими новинами - керівництво телемережі визначилося з розкладом на міжсезоння і призначило дати прем'єр тих драм, що чекали свого часу.

Так, стало відомо, коли вийде четвертий сезон «Сотні» (The Hundred), - Кларк і її товариші повернутьс ... Читати далі »

Переглядів 817 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney нагородила Стена Лі за 75-років служінню Marvel

Компанія Walt Disney відзначила 75-річний ювілей співпраці легендарного автора коміксів Стена Лі з Marvel. Глава компанії Боб Айгер подарував Лі зроблену на замовлення скульптурну композицію, що відобразила найпопулярніших героїв двох компаній: Людину-павука і Міккі Мауса.

Стен Лі подякував Айгеру на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook і розмістив фотографію цієї знаменної події. Відзначимо, що, незважаючи на свій більш ніж пох ... Читати далі »

Переглядів 908 | Коментарів 0 Продовження

Стіву Кареллу запропонована головна роль у фільмі «Minecraft»

Кіностудія Warner Bros. не відмовилася від своїх планів екранізувати популярну гру "Minecraft". Про це свідчать спроби сформувати гідний акторський склад проекту. Як повідомляє видання Variety, одна з ключових ролей запропонована Стіву Кареллу. Про якого саме персонажа йдеться, поки не уточнюється.

Відзначимо, що на момент написання даної замітки режисером екранізації значився Роб МакЕлхенні, який брав участь в роботі над серіалом &quo ... Читати далі »

Переглядів 908 | Коментарів 0 Продовження

«Колонія» повернеться на екрани в січні

Перший сезон постапокаліптичної драми «Колонія» (Colony) завершився для сімейства Боуманів на невтішній ноті, що змусило шанувальників з нетерпінням чекати продовження цієї історії про те, як людям живеться під гнітом прибульців. Канал USA вже на початку наступного року готовий дат ... Читати далі »

Переглядів 1084 | Коментарів 0 Продовження

«Люк Кейдж» став найпопулярнішим серіалом Marvel

У шанувальників небагатослівного і чарівного силача з непробивною шкірою Люка Кейджа у виконанні Майка Колтера є всі підстави для радості. як повідомляє видання ComicBook з посиланням на компанію Symphony Advanced Media, третій іменний супергероїчний телекомікс спільного виробництва Marvel і Netflix "Люк Ке ... Читати далі »

Переглядів 863 | Коментарів 0 Продовження

Lucasfilm випустила 360-градусний трейлер «Бунтаря»

Кіностудія Lucasfilm випустила новий проморолик до фільму "Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія". Його відмінною рисою є можливість змінювати кут огляду в межах 360 градусів. За допомогою цього ролика, створеного студією ILMxLAB, глядач може відчути себе пілотом винищувача повстанців ... Читати далі »

Переглядів 865 | Коментарів 0 Продовження

Syfy зніме серіал за романом Роберта Хайнлайна «Чужинець у чужій країні»

Paramount TV і Universal Cable Productions займуться адаптацією науково-фантастичного роману Роберта Хайнлайна "Чужинець у чужій країні" в форматі серіалу для каналу Syfy. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У романі 1961 року видання розповідається про Валентайна Майкла Сміта, молоду людину, народжену на Марсі виховану марсіянами, і яка повернулася на Землю. У книзі описується його взаємодія з земною& ... Читати далі »

Переглядів 816 | Коментарів 0 Продовження

Трейлер «Красуні і чудовиська» переміг «Зоряні війни»

Перший повноцінний трейлер фільму "Красуня і чудовисько" встановив новий абсолютний рекорд за кількістю переглядів за перші 24 години з моменту прем'єри. Як повідомляє видання Entertainment Weekly, на різних платформах ролик подивилися 127,6 мільйона разів.

Тільки в соціальній мережі Facebook трейлер удостоївся 29 мільйонів переглядів, з яких 27 мільйонів довелося на офіційну сторінку актриси Емми Уотсон, яка зіграла в картині головну р ... Читати далі »

Переглядів 850 | Коментарів 0 Продовження

Marvel і канал ABC знімуть серіал «The Inhumans»

Marvel і ABC Studios займуться спільним виробництвом ще одного телекоміксу для каналу ABC - "The Inhumans". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, прем'єра восьмисерійного бойовика відбудеться восени 2017 року.

На момент написання замітки практично немає інформації ні про продюсерів, ні про акторів, ні про сюжет нового проекту. Відомо, що перші два епізоди будуть демонструватися в мережі кінотеатрів Imax протягом двох тижнів ... Читати далі »

Переглядів 807 | Коментарів 0 Продовження

«Розлучення» і «Біла ворона» продовжені на другі сезони

HBO продовжив дві нові комедії "Біла ворона" і "Розлучення", які отримали позитивну критику і хороші рейтинги з ... Читати далі »

Переглядів 882 | Коментарів 0 Продовження
« 1 2 3 4 5 ... 239 240 »
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |