RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 19 » 20th Century Fox планує замінити Росомаху жіночим клоном
15:53
20th Century Fox планує замінити Росомаху жіночим клоном
Кіностудія 20th Century Fox планує зняти фільм про команду суперегероїв "X-Force" ( "Сила Ікс"), а також замінити Росомаху його жіночим клоном Ікс-23. Про це розповів в інтерв'ю компанії Fandango творець картини "Люди Ікс: Апокаліпсис" Брайан Сінгер.

"Я обговорював це зі студією, власне, я вже запропонував їм начерки концепції" Сили Ікс "і образу Ікс-23. Саймон Кінберг на ранній стадії написання сценарію. Такий статус проекту зараз, подивимося, що з цього вийде", - сказав він.



Нагадаємо, що клон Росомахи Ікс-23 була створена в результаті секретного експерименту за програмою "Зброя Ікс". Як і Росомаха Ікс-23 має здатність до швидкої регенерації тканин, однак вона не безсмертна: велика втрата крові або серйозні пошкодження внутрішніх органів можуть привести до смерті. На відміну від Росомахи у неї не три, а два кігтя на руках і по одному на ногах. Вони покриті Адамантієм, що перетворює їх на грізну зброю. Ікс-23 виховувалася з дитинства як машина для вбивств, тому прекрасно володіє прийомами єдиноборств і різними видами зброї.

Брайан Сінгер не уточнив, коли проект вийде на стадію підготовки до зйомок. Нагадаємо, що фільм "Росомаха 3", що виходить в 2017 році, стане останнім, в якому Х'ю Джекман зіграє знаменитого мутанта.
Переглядів: 625 | Додав: Elnino | Теги: Ікс-23, кіно, 20th Century Fox, Marvel, Сила Ікс, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |