RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 3 » 20th Century Fox екранізує відеогру Mega Man
15:54
20th Century Fox екранізує відеогру Mega Man
Видання The Tracking Board ділиться інформацією про те, що студія 20th Century Fox і продюсерська компанія Chernin Entertainment приступили до роботи над екранізацією популярної відеогри - на великі екрани відправиться Mega Man.

Вперше гра, яка в Японії відома під назвою Rock Man, була випущена в 1987 році для консолі Nintendo, а пізніше світ побачили варіації і для інших платформ. Mega Man поклала початок однієї з найуспішніших серій в історії відеоігор.

За сюжетом, вченому на ім'я доктор Лайт вдалося створити робота, який мав допомагати йому в роботі. Але злий доктор Уайлі вкрав цю ідею і створив цілу армію роботів, націлених на захоплення всього світу. З цієї причини Лайту довелося перепрограмувати свого незамінного асистента в бойову машину, здатну на рівних битися з поплічниками Уайлі.



Продюсерські функції проекту покладені на Пітера Черніна. Його компанія має у своєму послужному списку кілька успішних фантастичних бойовиків, в числі яких можна знайти стрічки «Облівіон» і «Повстання планети мавп». Тому шанувальники Mega Man цілком можуть розраховувати на те, що Чернін і його команда в результаті створять щось більш схоже на «Оселю зла», ніж на «Супербрати Маріо».
Переглядів: 437 | Додав: Elnino | Теги: 20th Century Fox, Mega Man, Пітер Чернін, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |