RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 04
Додати матеріал

Columbia Pictures перезапустить «Зоряний десант»

Кіностудія Columbia Pictures має намір зняти нову версію фантастичного фільму "Зоряний десант". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, сценарій картини підготують Даміан Шеннон і Марк Свіфт, які раніше працювали над сценарієм повнометражних "Рятувальників Малібу". Продюсером проекту с ... Читати далі »

Переглядів 789 | Коментарів 0 Продовження

Sony Pictures відклала прем'єру «Темної вежі»

Кіностудія Sony Pictures відклала вихід в прокат фільму "Темна вежа", заснованого на циклі творів Стівена Кінга. Як повідомляє видання Comingsoon, замість 17 лютого 2017 року, картина буде представлена ​​глядачам 28 липня 2017 року.

Цю дату раніше займав інший проект студії - "Джуманджі". Його прем'єра була також перенесена на 22 грудня 2017 року. Причини змін прокатних графіків не уточнюються. Тепер "Темній вежі&quo ... Читати далі »

Переглядів 741 | Коментарів 0 Продовження

Джанкі Екс-Ел пішов з проекту «Дедпул 2»

Відхід режисера Тіма Міллера з проекту "Дедпул 2" не залишився без наслідків. Слідом за постановником і з солідарності з ним від роботи над саундтреком продовження відмовився і композитор Джанкі Екс-Ел. Про це він сам повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Дорогі друзі. З важким серцем я прийняв рішення не брати участь в створенні музики до фільму" Дедпул 2 ". Я люблю цього героя, і роб ... Читати далі »

Переглядів 661 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |