RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 17
Додати матеріал

Названо попередні дані про збори «Фантастичних звірів»

Фільм "Фантастичні звірі і де їх шукати" може заробити в прем'єрні вихідні в Північній Америці від 70 до 80 мільйонів доларів. Про це з посиланням на оцінку рівня продажів квитків повідомляє видання The Hollywood Reporter. Світові збори за цей же період можуть скласти близьк ... Читати далі »

Переглядів 833 | Коментарів 0 Продовження

Lionsgate виставила Робіна Гуда проти Флеша

Кіностудія Lionsgate призначила дату прем'єри фільму "Робін Гуд", присвяченого знаменитому розбійникові з Шервудського лісу, прославленому в англійських баладах. Як повідомляє видання The Wrap, картина буде представлена ​​глядачам 23 березня 2018 року.

Основним конкурентом проекту виявиться екранізація коміків DC під назвою "Флеш", яка заявлена ​​студією Warner Bros. на ту ж саму дату. Проекти орієнтовані приблизно на одн ... Читати далі »

Переглядів 887 | Коментарів 0 Продовження

The CW назвав дати повернення «Сотні» і «Древніх»

Канал The CW радує серіаломанів хорошими новинами - керівництво телемережі визначилося з розкладом на міжсезоння і призначило дати прем'єр тих драм, що чекали свого часу.

Так, стало відомо, коли вийде четвертий сезон «Сотні» (The Hundred), - Кларк і її товариші повернутьс ... Читати далі »

Переглядів 820 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney нагородила Стена Лі за 75-років служінню Marvel

Компанія Walt Disney відзначила 75-річний ювілей співпраці легендарного автора коміксів Стена Лі з Marvel. Глава компанії Боб Айгер подарував Лі зроблену на замовлення скульптурну композицію, що відобразила найпопулярніших героїв двох компаній: Людину-павука і Міккі Мауса.

Стен Лі подякував Айгеру на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook і розмістив фотографію цієї знаменної події. Відзначимо, що, незважаючи на свій більш ніж пох ... Читати далі »

Переглядів 910 | Коментарів 0 Продовження

Стіву Кареллу запропонована головна роль у фільмі «Minecraft»

Кіностудія Warner Bros. не відмовилася від своїх планів екранізувати популярну гру "Minecraft". Про це свідчать спроби сформувати гідний акторський склад проекту. Як повідомляє видання Variety, одна з ключових ролей запропонована Стіву Кареллу. Про якого саме персонажа йдеться, поки не уточнюється.

Відзначимо, що на момент написання даної замітки режисером екранізації значився Роб МакЕлхенні, який брав участь в роботі над серіалом &quo ... Читати далі »

Переглядів 912 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |