RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 27
Додати матеріал

HBO придбав права на трансляцію серіалу по кримінальним романам Дж.К. Роулінг

Канал HBO придбав права на трансляцію на території США і Канади нового телепроекту BBC "Корморан Страйк". Серіал з обмеженою кількістю епізодів заснований на циклі кримінальних романів Дж.К. Роулінг, опублікованих під псевдонімом Роберт Гелбрейт. Чутки про те, що HBO придбає права на проект, виникли відразу, як BBC One оголосив про початок роботи восени 2015 року. Дві телемережі вже мають недавній досвід співпраці - HBO транслював міні-серіал "Випа ... Читати далі »

Переглядів 749 | Коментарів 0 Продовження

«Частка Бога» виявилася третьою частиною «Кловерфілду»

Таємничий продюсерський проект Джея Джея Абрамса під назвою "Частка Бога" виявився третьою частиною "Кловерфілду". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap. У центрі сюжету картини виявиться група астронавтів, які перебувають на орбіті Землі. Головні герої роблять якесь шокуюче відкриття, яке в підсумку змушує їх вступити в боротьбу за свої життя.

Режисером фільму виступив Джуліус Она. Раніше в якості викона ... Читати далі »

Переглядів 921 | Коментарів 0 Продовження

Шейн Блек пообіцяв рейтинг R новому «Хижаку»

У фільму "Хижак", який стане продовженням знаменитого фантастичного бойовика 1987 року випуску, буде рейтинг R. Про це розповів в інтерв'ю виданню Collider режисер проекту Шейн Блек. "Фанати" Хижака "в основній своїй масі не захочуть дивитися картину з рейтингом PG-13", - упевнений постановник, визнавши водночас, що обмежувальний рейтинг знижує її прокатний потенціал.

Блек також пообіцяв зберегти своєрідний гумо ... Читати далі »

Переглядів 719 | Коментарів 0 Продовження

Оголошена дата прем'єри четвертого сезону «Шерлока»

Канал BBC оголосив дату прем'єри четвертого сезону серіалу "Шерлок" - повернення популярного британського шоу відбудеться 1 січня 2017 року. Прем'єрний епізод нового сезону носить назву "The Six Thatchers". Про це з посиланням на BBC повідомляє видання ComingSoon.

Четв ... Читати далі »

Переглядів 732 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney представить чорношкірого Санта Клауса

Кіностудія Walt Disney анонсувала зйомки різдвяної казки, використавши в якості назви першу сходинку популярної святкової пісні "Jingle Bells" - "Dashing Through the Snow". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет будуватиметься навколо нью-йоркського детектива, який буквально пропадає на роботі, і в результаті втрачає зв'язок зі своїм сином. Єдиний, хто може відновити їхні стосунки, - справжній Санта Клаус, яки ... Читати далі »

Переглядів 700 | Коментарів 0 Продовження

Джастін Лін працює над новою версією серіалу «Лицар доріг»

Джастін Лін ( "Форсаж 6") працює над новою цифровою версією класичного серіалу 80-х "Лицар доріг", який перетворив Девіда Хесселхоффа в зірку. Спільним виробництвом серіалу займуться YOMYOMF, студія Machinima і NBCUniversal Brand Development. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporte ... Читати далі »

Переглядів 727 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney поміняла місцями «Суперсімейку 2» і «Історію іграшок 4»

Компанії Walt Disney Studios і Pixar анонсували зміни в прокатних графіках анімаційних фільмів "Суперсімейка 2" і "Історія іграшок 4". Як повідомляється в офіційному прес-релізі, проекти помінялися місцями - "Суперсімейка 2" буде представлена ​​глядачам не 21 липня 2019 року, як планувалося раніше, а 15 червня 2018 року, коли був запланований реліз "Історії іграшок 4". У свою чергу останній переміститься на 21 червня 2019 р ... Читати далі »

Переглядів 714 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |