RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 04
Додати матеріал

Хлоя Морец зніметься в ремейку фільму жахів «Суспірія»

Хлоя Грейс Морец приєдналася до акторського складу фільму жахів "Суспірія", який стане ремейком однойменної стрічки, яку випустив в 1977 році режисер Даріо Ардженто. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety.

В оригінальній картині юна героїня вирушає до престижної європейської балетної школи і виявляє, що вона є лише прикриттям для справжнього шабашу відьом, які роблять ритуальні вбивства. У новій версії, зйо ... Читати далі »

Переглядів 726 | Коментарів 0 Продовження

Камерон Каффе зіграє діда Супермена

У пілота драматичного серіалу "Криптон" каналу Syfy, який розповідає про події, що відбувалися на планеті Криптон задовго до появи Супермена, затверджений актор на роль діда Супермена. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, главу будинку Елів, Сьог-Ела, зіграє Камерон Кафі ( "Флоренс Фостер Дженкінс ... Читати далі »

Переглядів 801 | Коментарів 0 Продовження

«Західний світ» продемонстрував упевнений старт

Новий драматичний серіал каналу HBO "Край "Дикий Захід"", заснований на фільмі Майкла Крайтона "Західний світ" 1973 року, продемонстрував упевнений старт в ніч прем'єри, 2 жовтня 2016 року. Футуристичну драм ... Читати далі »

Переглядів 708 | Коментарів 0 Продовження

Сольний фільм про Бетмена буде називатися «Бетмен»

Сольний фільм про Бетмена, який студія Warner Bros. збирається знімати в майбутньому, буде носити назву "The Batman" ( "Бетмен"). Про це розповів в інтерв'ю агентству AP, режисер, сценарист і виконавець головної ролі Бен Аффлек.

"Фільм, як я вважаю, буде називатися" Бетмен ". У всякому разі, зараз ми використовуємо саме таку назву. Можливо, я і зміню її. Коротше, щось в цьому роді, поки це базовий варіант. ... Читати далі »

Переглядів 697 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |