RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 15
Додати матеріал

NBCUniversal анонсувала масові скорочення в DreamWorks Animation

NBCUniversal анонсувала масштабні скорочення персоналу студії DreamWorks Animation, яка була придбана материнською компанією Comcast за 3,8 мільярда доларів. Як повідомляє видання Variety, відповідне повідомлення міститься в меморандумі за підписом глави Universal Filmed Entertainment Group Джеффа Шелла.

"Це важкий, але необхідний крок, який ми змушені зробити на шляху інтеграції наших організацій, і ми постараємося бути настільки щедрими, наскі ... Читати далі »

Переглядів 622 | Коментарів 0 Продовження

Джеймс Кемерон розповів про роботу над сценаріями «Чужих» і «Рембо 2»

Джеймс Кемерон розповів в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly про те, як йому вдалося одночасно працювати над сценаріями відразу двох фільмів - "Чужі" і "Рембо 2 ... Читати далі »

Переглядів 810 | Коментарів 0 Продовження

Третій сезон «Родоводу» буде заключним

"Родовід" перерветься. Третій сезон сімейної драми з Кайлом Чандлером в головній ролі буде заключним. Серіал виробництва Sony Pictures Television був продовжений в липні поточного року на третій сезон. На момент продовження потоковий сервіс Netflix офіційно не планував завершувати шоу треті ... Читати далі »

Переглядів 745 | Коментарів 0 Продовження

Джекі Ерл Хейлі зіграє в «Бойовому ангеліфс»

В акторському складі фантастичного фільму "Бойовий ангел", який буде заснований на популярній японській манзі, відбулося значне поповнення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до нього приєднався Джекі Ерл Хейлі, знайомий глядачам за ролями Роршаха і Фреді Крюгера.

Про роль, яка запропонована артисту, поки відомо дуже мало. Очікується, що він зіграє величезного кіборга, що є негативним персонажем, що, природно, зажадає в ... Читати далі »

Переглядів 686 | Коментарів 0 Продовження

ABC купив права на пілот процесуальної драми про ілюзіоніста

Канал ABC купив права на пілот до процесуальної кримінальній драми "Deception" у одного з творців драматичної комедії "Чак" Кріса Федака та мага, автора головоломок і письменника / продюсера Девіда Квонга, що працює консультантом у драмі NBC "Сліпа пляма ... Читати далі »

Переглядів 667 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |