RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 12
Додати матеріал

Ніл Бломкемп анонсував свій наступний фільм

Наступним режисерським проектом південноафриканського режисера Ніла Бломкемпа стане якийсь фантастичний фільм, який не має відношення до франшизи "Чужий". Про це свідчить коментар постановника під фотографією маски невідомого монстра, опублікованій на його офіційній сторінці в Instagram.

"Працюю над чимось новим. Але не над" Чужим "в цей раз", - написав він. Ніяких додаткових відомостей про проект Бломкемп не повідо ... Читати далі »

Переглядів 666 | Коментарів 0 Продовження

Слух про 150-мільйонний гонорар Деніела Крейга спростували

Інформація про те, що студія Sony Pictures готова заплатити Деніелу Крейгу 150 мільйонів доларів за зйомки в двох епізодах "бондіани", не відповідає дійсності. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Vanity Fair.

Вказуються дві головні причини неможливості такого сценарію розвитку подій. По-перше, студія Sony Pictures, якій ще тільки належить добитися продовження свого дистриб'юторського контракту, що дає їй право на ... Читати далі »

Переглядів 673 | Коментарів 0 Продовження

Фільм «Чудо на Гудзоні» стартував краще прогнозованого

Минулі вихідні в північноамериканському прокаті ознаменувалися тріумфом національного героя - відважного капітана Чеслі Салленбергера, який в 2009 році не розгубився у складній ситуації, зміг посадити на річку Гудзон авіалайнер з несправним двигуном і врятував життя 150 пасажирів, що знаходилися на борту.

Картина Клінта Іствуда « ... Читати далі »

Переглядів 758 | Коментарів 0 Продовження

«Світ Юрського періоду» стане трилогією

Після того, як блокбастер «Світ Юрського періоду» затишно розташувався на четвертій позиції в списку найкасовіших фільмів в історії, стало очевидно, що знаменита франшиза про динозаврів повернулася на великі екрани всерйоз і надовго. Студія Universal швидко взяла в розробку сиквел, а тепер ста ... Читати далі »

Переглядів 728 | Коментарів 0 Продовження

Дені Вільньов готовий зняти нову версію «Дюни»

Творець фільму "Той, що біжить по лезу бритви 2" Дені Вільньов мріє зайнятися новою екранізацією знаменитого фантастичного твору Френка Герберта "Дюна". Про це сам постановник розповів в інтерв'ю виданню Variety.

"Я хотів займатися науковою-фантастикою давним-давно. Серед фільмів, котрі справили на мене найбільше враження ще в підлітковому віці" 2001 рік: Космічна одіссея "," ... Читати далі »

Переглядів 661 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |