RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 23
Додати матеріал

Amazon розробляє телеверсію «Відступників»

Warner Bros. TV і Plan B Entertainment об'єднаються зі сценаристом Джейсоном Річманом для розробки драматичного серіалу для потокового сервісу Amazon, заснованого на знаменитому фільмі Мартіна Скорсезе "Відступники". Про це повідомляє видання Variety.

Річман ( "Щаслива сімка" ... Читати далі »

Переглядів 645 | Коментарів 0 Продовження

МакДжі підписав контракт про співпрацю з 20th Century Fox TV

Режисер і продюсер МакДжі ( "Термінатор 4: Спасіння прийде") підписав багаторічний контракт з 20th Century Fox TV, за умовами якого він буде розробляти, знімати і продюсувати проекти для студії за допомогою своєї компанії-виробника Wonderland Sound & Vision. Про це повідомляє в ... Читати далі »

Переглядів 681 | Коментарів 0 Продовження

Американський бокс-офіс виріс в порівнянні з 2015 роком

Незважаючи ні несприятливі прогнози, сукупні касові збори фільмів в американському прокаті за літній сезон зросли в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року майже на три відсотки. Про це з посиланням на дослідження компанії comScore повідомляє видання The Wrap.

В абсолютних величинах бокс-офіс склав 4,14 мільярда доларів. Роком раніше був зафіксований результат 4,04 мільярда доларів. Рекордним досі залишається 2013 рік, коли за літній сезон к ... Читати далі »

Переглядів 637 | Коментарів 0 Продовження

Руперт Грінт зіграє головну роль в телеверсії «Великого куша»

Зірка "поттеріани" Руперт Грінт зіграє головну роль в серіалі, що належить компанії Sony потокового сервісу Crackle "Великий куш", заснованому на однойменному культовому фільмі Гая Річі за участю Джейсона Стетхема і Бреда Пітта. Як повідомляє видання Deadline, Грінт також виступить виконавчим продюсером.

У драмі, замовленої до виробництва минаючи стадію пілота, на регулярну роль затверджений Дюгрей Скотт ( " ... Читати далі »

Переглядів 664 | Коментарів 0 Продовження

Найбільші компанії підтримують спін-офф «Зоряних воєн»

Реліз фільму "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії" готові підтримувати найбільші виробники товарів по всьому світу. У всякому разі, як повідомляє видання Comicbook, про це свідчать відповідні угоди, укладені студією Lucasfilm і такими компаніями, як Duracell, General Mills, Gillette, Nissan і Verizon.

"Для нас велике задоволення - працювати з такими чудовими партнерами в рамках промо-кампанії фільму. Це буде перший самостійний проект з с ... Читати далі »

Переглядів 651 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |