RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 17
Додати матеріал

Леді Гага зіграє в мюзиклі «Зірка народилася»

Бредлі Купер вибрав виконавицю головної ролі для свого режисерського дебюту - чергової версії мюзиклу "Зірка народилася". Як повідомляє видання Deadline, титульну партію погодилася виконати популярна американська співачка Леді Гага.

Вона не тільки зіграє в картині, але і напише спеціально для неї кілька музичних композицій. Очікується, що зйомки стартують на початку 2017 року. Прокатний графік мюзиклу на момент написання даної замітки ... Читати далі »

Переглядів 867 | Коментарів 0 Продовження

Кіра Найтлі зіграє фею в «Лускунчику»

В акторському складі фільму студії Walt Disney "Лускунчик", заснованому на казці Гофмана "Лускунчик і Мишачий король", відбулося чергове поповнення. Як повідомляє видання Variety, до нього приєдналася Кіра Найтлі, якій дісталася партія Феї Драже.

Нагадаємо, що головну роль зіграє юна актриса МакКензі Фой, яку глядачі могли бачити в таких фільмах, як " ... Читати далі »

Переглядів 814 | Коментарів 0 Продовження

Кетрін Зета-Джонс отримала роль в антології Райана Мерфі «Feud»

Кетрін Зета-Джонс ( "Татусева армія") отримала роль у новій антології Райана Мерфі про знамениті скандали "Feud". Про це автор таких популярних антологій, як " ... Читати далі »

Переглядів 814 | Коментарів 0 Продовження

Уїлл Феррелл і Джон С. Рейлі зіграють Шерлока Холмса і доктора Ватсона

Уїлл Феррелл і Джон С. Рейлі зіграли разом у таких фільмах, як "Ріккі Боббі: Король дороги" і "Зведені брати", знову зустрінуться на одному знімальному майданчику. Як повідомляє видання Deadline, актори зіграю в комедії студії Sony Pictures "Холмс і Ватсон" яку зніме режисер Етан ... Читати далі »

Переглядів 704 | Коментарів 0 Продовження

Серіал «Містер Робот» продовжено на третій сезон

Канал USA Network продовжив хакерську драму "Містер Робот" на третій сезон, прем'єра якого відбудеться в 2017 році. Кількість епізодів поки не відомо. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Серіал, який дебютував в 2015 році, був продовжений на другий сезон за к ... Читати далі »

Переглядів 697 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney зніме ігровий фільм «Русалочка»

Компанія Walt Disney поповнить список ігрових фільмів, заснованих на власній анімаційній класиці. Як повідомляє видання Deadline, на цей раз мова йде про повнометражний кінопроект "Русалочка" за мотивами знаменитої казки Ганса Крістіана Андерсена.

За музичний супровід картини будуть відповідати Лін-Мануель Міранда і Алан Менкен. Відзначимо, що останній був автором саундтрека до мультфільму "Русалонька" 1989 року, і його робота бул ... Читати далі »

Переглядів 848 | Коментарів 0 Продовження

Касові збори «У пошуках Дорі» перевищили 900 мільйонів

Світові касові збори анімаційного фільму "У пошуках Дорі" перевищили 900 мільйонів доларів. Таким чином, мультфільм став четвертим в 2016 році проектом компанії Walt Disney, який досяг такого результату. Раніше більше 900 мільйонів доларів заробили " ... Читати далі »

Переглядів 846 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |