RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 29
Додати матеріал

Кріс Еванс веде переговори про головну роль у фільмі «Джекіл»

Lionsgate розробляє повнометражний фільм, заснований на міні-серіалі BBC "Джекілл" 2007 року, головну роль в якому може зіграти Кріс Еванс. Про це повідомляє видання Deadline.

Міні-серіал BBC був сучасною інтерпретацією класичного твору Роберта Льюїса Стівенсона, сценарій до якого був написаний Стівеном Моффатом ( " ... Читати далі »

Переглядів 1047 | Коментарів 0 Продовження

«Гравці» продовжені на третій сезон

"Гравці" залишаються в грі. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, канал HBO продовжив футбольну комедію з Дуейном Джонсон в головній ролі на третій сезон.

"Дуейн Джонсон, Стівен Левінсон, Марк Уолберг і інші члени команди" Гравців "ще раз завоювали перемогу дл ... Читати далі »

Переглядів 1046 | Коментарів 0 Продовження

Джеррі О'Коннелл зіграє "загадкову" роль в «Королевах крику»

Джеррі О'Коннелл ( "Дуже страшне кіно 5") отримав повторювану роль у другому сезоні антології "Королеви крику", яка позиціонується як "загадкова". Актор, якого шанувальники його таланту недавно могли бачити в ролі ведучого в серіалі ABC "People's List" і драм ... Читати далі »

Переглядів 1055 | Коментарів 0 Продовження

Меріл Стріп зіграє в сиквелі «Мері Поппінс»

Меріл Стріп приєдналася до акторського складу картини "Мері Поппінc", який стане продовженням класичного голлівудського фільму 1964 року випуску. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Стверджується, що знаменитій голлівудській актрисі дісталася роль Топсі, кузини головної героїні. Цього персонажа не було в оригінальній стрічці.

Цілком ймовірно, актрисі належить виконати кілька музичних номерів, як вона це успішно робила раніше в ... Читати далі »

Переглядів 768 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |