RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 24
Додати матеріал

«День незалежності 2» не зможе обігнати «У пошуках Дорі»

Фантастичний фільм "День незалежності 2: Відродження" не зможе претендувати на лідерство в північноамериканському прокаті за підсумками прем'єрних вихідних. Як повідомляє видання Variety, про це свідчать збори картини в ніч перед виходом в широкий прокат, які склали всього чотири ... Читати далі »

Переглядів 757 | Коментарів 0 Продовження

Paramount уточнила правила зйомок аматорського «Зоряного шляху»

Кіностудія Paramount анонсувала список правил, яким відтепер повинні керуватися всі любителі, які забажали зняти свій фільм про всесвіт "Зоряного шляху". Повний перелік був розміщений на офіційному сайті проекту Star Trek.

Зокрема, хронометраж аматорського фільму не повинен перевищувати 15 хвилин або складатися з більш ніж двох серій, сукупний хронометраж яких перевищує 30 хвилин. Проект не може носити назву "Зоряний шлях&quo ... Читати далі »

Переглядів 589 | Коментарів 0 Продовження

Youtube зніме серіал за франшизою «Крок вперед»

YouTube готовий зробити ставку на перший сценарний серіал. Як повідомляє видання Deadline, відеосервіс замовив виробництво драматичного серіалу "Крок вперед", заснованого на повнометражній франшизі, загальні світові збори якої склали 650 мільйонів доларів. Крупнобюджетна драма студії Lionsgate TV, виробництво якої почнеться пізніше в поточному році, дебютує в 2017 році на додатку YouTube Red.

Чаннінг Татум і Дженна Деван, які вико ... Читати далі »

Переглядів 691 | Коментарів 0 Продовження

«Мисливцям за привидами 3» пророкують слабкий старт

Один з найбільш обговорюваних кінопроектів літнього сезону - "Мисливці за привидами 3" продемонструє дуже слабкий старт в домашньому прокаті. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це свідчить динаміка реалізації квитків на прем'єрні сеанси.

Експерти вважають, що картина може заробити в перші вихідні в Північній Америці від 40 до 50 мільйонів доларів, що, природно, не може вважатися успіхом, для фільму з виробничим бюджетом в ... Читати далі »

Переглядів 690 | Коментарів 0 Продовження

Тейлор Лотнер отримав роль в «Королевах крику»

Зірка вампірської саги "Сутінки" Тейлор Лотнер приєднався до антології Райана Мерфі "Королеви крику". Разо ... Читати далі »

Переглядів 775 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |