RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 17
Додати матеріал

Fox назвав дату повернення «Готему»

Слідом за NBC з графіком прем'єр на телесезон 2016-2017 років визначився і канал Fox. Відкривати його буде серіал «Готем» (Gotham), який повернеться з третьою главою 19 вересня. Як стверджує офіційний прес-реліз, в нових епізодах рідне місто Брюса Уейна наповнять ще ... Читати далі »

Переглядів 1030 | Коментарів 0 Продовження

Джон Стамос отримав роль в «Королевах крику»

Джон Стамос отримав регулярну роль в майбутньому другому сезоні комедійного хоррора каналу Fox "Королеви крику". Про це повідомляє видання Deadline.

Стамос і творця шоу Райана Мерфі пов'язують давні робочі відносини - актор знімався у знаменитого продюсера в комедії NB ... Читати далі »

Переглядів 679 | Коментарів 0 Продовження

«Сліпа пляма» і «Чорний список» повернуться в вересні

Канал NBC вирішив не мучити глядачів і першим серед інших ефірних телемереж визначився з графіком прем'єр на осінній сезон. Вже у вересні шанувальників «Сліпої плями» (Blindspot) чекає нова зустріч з Уеллером і Джейн - повернення серіалу намічено на 14 вересня. У друг ... Читати далі »

Переглядів 690 | Коментарів 0 Продовження

Орландо Блум організував спільне підприємство в Китаї

Популярний британський актор Орландо Блум готовий скласти компанію своїм голлівудським колегам, які прагнуть закріпитися на китайському кіноринку. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, він став одним із засновників спільного підприємства, яке буде займатися виробництвом фільмів в Китаї.

Студія, що одержала назву BlissBloom Productions, буде знаходитися під спільним керуванням самого Блума і глави китайської компанії Bliss Media Вея Хана. Її п ... Читати далі »

Переглядів 693 | Коментарів 0 Продовження

У «Стрілі» з'явиться Лінчуватель

У Олівера Куїна з'явиться новий союзник. Як повідомляє видання Deadline, Джош Сегарра ( "Поліція Чикаго") отримав роль Едріана Чейза, нового окружного прокурора Стар Сіті і союзника його мера Олівера Куїна (Стівен Амелл), який має намір очистити вулиці від злочинності законни ... Читати далі »

Переглядів 735 | Коментарів 0 Продовження

Знайдений актор на роль Супермена в серіалі «Супердівчина»

"Супердівчина" знайшла свого Супермена. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Тайлер Хеклін, який грав одну з провідних ролей в молодіжному серіалі " ... Читати далі »

Переглядів 827 | Коментарів 0 Продовження

Ембер Херд не з'явилася на примірку костюма для «Ліги справедливості»

Ембер Херд не з'явилася на примірку костюма героїні на ім'я Міра з фільму "Ліга справедливості: Частина 1". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання TMZ. Примітно, що раніше адвокати актриси домоглися відстрочки судового слухання з приводу її розлучення з Джонні Деппом, мотивуючи це саме необхідністю присутності Херд в Лондоні на примірці.

За версією представників актриси, причиною її неявки стала недостатня  ... Читати далі »

Переглядів 638 | Коментарів 0 Продовження

«У пошуках Дорі» встановив новий рекорд Fandango

Анімаційний фільм студії Pixar Animation "У пошуках Дорі" почав встановлювати рекорди ще до виходу в широкий прокат. Як повідомляє видання The Wrap, він, зокрема, продемонстрував найкращий серед мультфільмів результат за обсягами попереднього продажу квитків в історії сервісу Fandango.

... Читати далі »

Переглядів 666 | Коментарів 0 Продовження

Логан Маршалл-Грін зіграє лиходія в «Людині-павуку: Поверненні додому»

Зірка фантастичного фільму "Прометей" Логан Маршалл-Грін зіграє одну з ключових ролей в картині "Людина-павук: Повернення додому", заснованої на серії популярних коміксів Marvel. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Variety.

Якого саме персонажа нал ... Читати далі »

Переглядів 655 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |