RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 02
Додати матеріал

«Іноземка» продовжена відразу на два сезони

Кабельний канал Starz замовив виробництво двох сезонів - третього і четвертого - своєї популярної саги "Іноземка", створеної виконавчим продюсером Рональдом Д. Муром і студією Sony Pictures TV. Це продовження означає, що серіал буде транслюватися Starz протягом декількох років. Ріше ... Читати далі »

Переглядів 657 | Коментарів 0 Продовження

Брі Ларсон запропонували роль Капітана Марвел

Брі Ларсон ("Кімната") стала головною претенденткою на головну роль у фільмі "Капітан Марвел", випередивши своїх основних суперниць Емілі Блант і Олівію Вайлд. Про це з посиланням на свої джерела в студії Marvel повідомляє видання Deadline.

Проект, у якого на момент написання даної заміт ... Читати далі »

Переглядів 698 | Коментарів 0 Продовження

Showtime оголосив розклад на осінь 2016

Кабельний канал Showtime оголосив осінній розклад трьох оригінальних серіалів - "Безстидників", "Коханців" і "Майстрів сексу" на 2016 рік. Про це з посиланням на президента каналу Девіда Невінса повідомляє видання Variety.

Четвертий сезон серіалу "Майстри сексу ... Читати далі »

Переглядів 809 | Коментарів 0 Продовження

Джейк Джилленхол зіграє в екранізації гри «Tom Clancy's The Division»

Студія Ubisoft розпочинає виробництво фільму за мотивами популярної відеогри "Tom Clancy`s The Division". Як повідомляє видання Variety, продюсером картини і виконавцем однієї з головних ролей стане Джейк Джилленхол. У проекту поки немає сценариста і режисера.

Нагадаємо, що гра, розроблена Ubisoft у співпраці з компанією Red Storm Entertainment, була випущена для PC і консолей PlayStation 4 і Xbox One в 2016 році і представляла собою шутер ... Читати далі »

Переглядів 773 | Коментарів 0 Продовження

«Батьківщина» повернеться не раніше 2017 року

Showtime завершує переговори зі студією Fox 21 Television Studios про продовження популярного серіалу "Батьківщина" на сьомий і восьмий сезони. Видання The Hollywood Reporter цитує президента каналу Девіда Невінса, який також зазначив, що зірка серіалу Клер Де ... Читати далі »

Переглядів 626 | Коментарів 0 Продовження

Автор «Хранителів» захопився Marvel і розкритикував DC

Автор популярного коміксу "Хранителі" Дейв Гіббонс захопився екранізаціями коміксів Marvel і охарактеризував концепцію екранізації коміксів DC на прикладі картини "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" як "помилкову". Свою точку зору Гіббонс ... Читати далі »

Переглядів 668 | Коментарів 0 Продовження

Стала відома причина перезйомок спін-оффу «Зоряних воєн»

Стала відома причина повторних зйомок деяких епізодів фільму "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії". Як стверджує видання The Hollywood Reporter, з посиланням на анонімних інформаторів, керівництво Walt Disney не влаштував занадто похмурий тон в поданій їм версії.

Стверджується, що той варіант "Ізгоя", який був продемонстрований на закритому показі, був ближче за стилістикою до військової драми, ніж до фантастичного бо ... Читати далі »

Переглядів 672 | Коментарів 0 Продовження

Деніел Крейг затверджений на головну роль в серіалі «Пьюріті»

Виконавець ролі Джеймса Бонда Деніел Крейг ("007: Спектр") отримав головну роль в драмі з обмеженою кількістю епізодів, заснованої на останньому на даний момент романі Джонатана Франзена "Пьюріті", яку зніме канал Showtime. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У серіалі, ... Читати далі »

Переглядів 699 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |