RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 03
Додати матеріал

Нова версія «Зоряного шляху» буде зніматися в Торонто

Зйомки ребута "Зоряного шляху" будуть проходити в Торонто. Про це з посиланням на Television Studios повідомляє видання Variety.

Наприкінці 2015 року канал CBS повідомив про початок роботи над новою версією популярного в 60-і роки серіалу для своєї цифрової платформи CBS All Access. Прем'єра серіалу відбудеться на початку 2017 року. Перший епізод вийде на каналі CBS, а наступні будуть доступні для перегляду тільки на сервісі CBS All Acc ... Читати далі »

Переглядів 638 | Коментарів 0 Продовження

Брайан Сінгер пояснив колір і розмір Апокаліпсиса

Брайан Сінгер в розлогому інтерв'ю виданню IGN відповів на критику фанатів коміксів з приводу побаченого в трейлерах його фільму "Люди Ікс: Апокаліпсис". Зокрема, режисер прокоментував претензії до розміру головного антагоніста і його кольору.

"Ось мені тут кажуть:" Ві ... Читати далі »

Переглядів 705 | Коментарів 0 Продовження

Джастіну Ліну запропонований «Космічний джем 2»

Джастін Лін і його студія Perfect Storm Entertainment займуться виробництвом фільму "Космічний джем 2", який стане продовженням популярної фантастичній комедії. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Лін стане не тільки сценаристом, але також продюсером, а можливо, режисером проекту.

Головну роль зіграє знаменитий американський баскетболіст ЛеБрон Джеймс. Терміни робіт над картиною і її можливий прокатний графік на момент написан ... Читати далі »

Переглядів 592 | Коментарів 0 Продовження

Елізабет Мосс зіграє головну роль у драмі «Розповідь служниці»

Потоковий сервіс Hulu замовив виробництво драми "Розповідь служниці" ( "The Handmaid`s Tale"), головну роль в якій виконає зірка "Вершини озера" і "Божевільних" Елізабет Мосс. Десятисерійний проект, який дебютує в 2017 році, заснований на однойменно ... Читати далі »

Переглядів 726 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |