RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 28
Додати матеріал

Компанія Comcast купила DreamWorks Animation

Корпорація Comcast, що володіє NBC Universal, купила знамениту голлівудську студію DreamWorks Animation. Як повідомляє американський телеканал CNN, сума угоди становить 3,8 мільярда доларів. Експерти Уолл-стріт відзначають, що схема покупки, правда в менших масштабах, нагадує придбання компанією Walt Disney студії Pixar.

Нова власність дозволить Universal значно зміцнити своє становище на ринку сімейних розваг. Незважаючи на те, що у студії є свої вл ... Читати далі »

Переглядів 678 | Коментарів 0 Продовження

Названі претенденти на головну роль в «Бойовому ангелі»

Творці фільму "Бойовий ангел", режисера Роберта Родрігеса і продюсера Джеймса Кемерона, знаходяться в активному пошуку виконавиці головної ролі, і, як стверджує видання The Hollywood Reporter, у них вже є свій "короткий список" претенденток.

У нього, зокрема, увійшли Майка Монро, знайома глядачам за фільмами " ... Читати далі »

Переглядів 791 | Коментарів 0 Продовження

Netflix замовив продовження «Жаркого американського літа»

Потоковий сервіс Netflix замовив виробництво восьмисерійного серіалу "Wet Hot American Summer: Ten Years Later", який стане телевізійним сиквелом фільму 2001 року "Спекотне американське літо". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У серіалі, яким займаються творці повнометражної картини Майкл Шоуолтер і Девід Уейн, дія розгортається через 10 років після подій фільму. Шанувальники фільму пам'ятають, як в кінці культ ... Читати далі »

Переглядів 649 | Коментарів 0 Продовження

Джеймс Кемерон не виключає повернення до «Чужих»

Джеймс Кемерон, в принципі, не виключає свого повернення до знаменитої франшизи "Чужий", але тільки за однієї умови, що він назвав в інтерв'ю популярному виданню Famous Monsters of Filmland. "Це може статися тільки в тому разі, якщо хтось запропонує по-справжньому нову і вражаючу концепцію. Але зара ... Читати далі »

Переглядів 614 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |