RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 11
Додати матеріал

Marvel перенесе прем'єру фільму «Нелюди»

Студія Marvel, найімовірніше, переносить прем'єру фільму "Нелюди", заснованого на серії популярних коміксів. Як повідомляє видання Collider, таку несподіване заяву зробив на прес-конференції глава компанії Кевін Фейдж.

"З тих пір як ми анонсували" Фазу Три ", ми додали до списку наших героїв Людину-павука, що стала для нас надзвичайно важливим переворотом. Ми додали Людину-мураху, і це стало значним і забавним доповненням ... Читати далі »

Переглядів 689 | Коментарів 0 Продовження

Девід Ейер пояснив сенс перезйомок «Загону самогубців»

Режисер фільму "Загін самогубців" Девід Ейер спростував поширені раніше чутки про те, що його проект був відправлений на перезнімання через брак гумору. На своїй офіційній сторінці в Twitter, постановник назвав цю інформацію "дурістю" і повідомив про те, що студія просто дозволила йому додати те, "що він хоче".

Коментар Ейера супроводжувався хештегом #moreaction, що, найімовірніше, означає його готовність додати більше д ... Читати далі »

Переглядів 689 | Коментарів 0 Продовження

Восьмий сезон «Щоденників вампіра» буде заключним?

Майбутній восьмий сезон серіалу "Щоденники вампіра" каналу The CW може бути заключним. Незважаючи на відсутність офіційного оголошення про прийняття такого рішення каналом, про можливе завершення популярного шоу заявив виконавець однієї з головних ролей в вампірському серіалі Й ... Читати далі »

Переглядів 643 | Коментарів 0 Продовження

Брати Руссо анонсували приєднання Зоряного Лорда до Месників

У фінальній дилогії "Месники", перша частина якої буде представлена ​​глядачам в 2018 році, з'явиться Зоряний Лорд з "Вартових Галактики". Як ... Читати далі »

Переглядів 655 | Коментарів 0 Продовження

Кріс Еванс порадив конкурентам не намагатися повторити успіх Marvel

Спроби повторення схеми розвитку кіновсесвіту, заснованого на популярних коміксах Marvel, приречені на провал. Як повідомляє видання Variety, таку думку висловив на прес-конференції, присвяченій виходу картини "Перший месник 3: Протистояння" виконавець ролі Капітана Америки Кріс Ева ... Читати далі »

Переглядів 619 | Коментарів 0 Продовження

Мелісса МакКарті підтвердила перевагу над Бетменом і Суперменом

Як і припускали аналітики, збори блокбастера «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» продовжують падати оглушливими темпами, і в минулі вихідні (8-10 квітня) фільм Зака ​​Снайдера поступився пальмою першості в північноамериканському бокс-офісі іншій картині.

Новим лідером, за результатами вікенду, стала комедія « ... Читати далі »

Переглядів 706 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |