RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 08
Додати матеріал

У сольній стрічці «Людини-павука» з'являться інші герої Marvel

Кіностудія Marvel поділиться своїми героями зі студією Sony Pictures в сольному фільмі про Людину-павука. Про це розповів в інтерв'ю виданню Entertainment Weekly глава Marvel Кевін Фейдж. "Він у спільному всесвіті тепер, а принадність таких всесвітів в тому, що персонажі в ньому знаходяться в постійній ротації".

​Фейдж не уточнив, про яких саме супергероїв або суперлиходія йдеться. Нагадаємо, що сторони уклали партнерську угоду, за умов ... Читати далі »

Переглядів 595 | Коментарів 0 Продовження

Бенісіо Дель Торо зіграє кубинського гангстера

Кіностудії Paramount і Appian Way придбали права на екранізацію ще не опублікованого роману Т. Джея Інгліша під назвою "Корпорація". Як стверджує видання The Hollywood Reporter, партнери взяли гору в напруженій конкурентній боротьбі з іншими голлівудськими студіями, а сума операції оцінюється в кілька мільйонів доларів.

У творі розповідається реальна історія кубинської мафії в США з кінця 50-х до середини 80-х років минулого століття. У цен ... Читати далі »

Переглядів 635 | Коментарів 0 Продовження

«Люцифер» і «Роузвуд» продовжені на наступні сезони

Канал Fox продовжує формувати лінійку своїх серіалів на сезон 2016-2017. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Fox продовжив на другий сезон свої нові серіали "Роузвуд" і " ... Читати далі »

Переглядів 816 | Коментарів 0 Продовження

Брати Руссо уточнили жанр «Першого месника 3»

Якщо фільм "Перший месник 2: Інша війна" був політичним трилером, то його продовження "Перший месник 3: Протистояння ... Читати далі »

Переглядів 641 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. відмовилася від екранізації популярної манги

Кіностудія Warner Bros. відмовилася від екранізації популярної манги "Зошит смерті" і готова передати всі права на проект потоковому сервісу Netfix. Як повідомляє видання The Wrap, інформація про це надійшла після того, як стало відомо про намір студії істотно скоротити число випущених нею фільмів.

Виконавцями головних ролей в картині, підготовка до зйомок якої велася Warner Bros. повним ходом, числяться Нат Вулф і Маргарет Куеллі, знайомі ... Читати далі »

Переглядів 632 | Коментарів 0 Продовження

Sony Pictures відроджує проект «Клеопатра»

Студія Sony Pictures відроджує проект під назвою "Клеопатра", присвячений знаменитій єгипетській цариці і її впливу на світову історію. Як повідомляє видання Deadline, у картини з'явився новий автор сценарію Девід Скарпа.

Чи означає це, що глядачі зможуть побачити картину, в якій головну роль мала намір зіграти Анджеліна Джолі, в найближчому майбутньому, поки невідомо. Студія не анонсувала можливий знімальний або прокатни ... Читати далі »

Переглядів 664 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |