RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 10
Додати матеріал

Розамунд Пайк зніметься у вестерні з Крістіаном Бейлом

Розамунд Пайк і Крістофер Бейл зіграють головні ролі у вестерні під назвою "Hostiles", який збирається знімати режисер Скотт Купер. Про це повідомляє видання Variety.

Дія картини відбуватиметься в 1882 році. Головний герой, капітан американської армії (Бейл) береться супроводжувати вмираючого вождя племені Шайеннів, а також його сім'ю, від віддаленого військового форпосту в Нью-Мексико до прерій Монтани. Колишні вороги зустрічають на св ... Читати далі »

Переглядів 990 | Коментарів 0 Продовження

Пол Фейг заступився за актрису з «Мисливців за привидами 3»

Режисер фільму "Мисливці за привидами 3" заступився за актрису Леслі Джонс, у відповідь на шквал критики, що обрушилася на неї після прем'єри трейлера картини. Шанувальники франшизи іноді в досить різкому тоні вказували творцям картини на міскастінг, що навіть змусило актрису залишити на своїй сторінці в Twitter наступний коментар: "Вважаю, що з сьогоднішнього дня я відмовлюся від Twitter. У всякому разі, серйозно подумаю про це. Не впевнена, щ ... Читати далі »

Переглядів 675 | Коментарів 0 Продовження

Трейлер до шостого сезону «Гри престолів» встановив новий рекорд

"Гра престолів" побила свій власний рекорд. Трейлер до майбутнього шостого сезону шоу - який підтвердив або не підтвердив долю Джона Сноу - був переглянутий тридцять мільйонів разів за перші двадцять чотири години з моменту запуску. Таким чином, рекорд, встановлений в 2014 ро ... Читати далі »

Переглядів 634 | Коментарів 0 Продовження

Сільвестр Сталлоне помічений на зйомках «Вартових Галактики 2»

Шанувальників фільму «Вартові Галактики" чекає черговий сюрприз. Як стверджує ресурс On Location, на знімальному майданчику другої серії помічений Сільвестр Сталлоне, причому, костюм його персонажа виявився надзвичайно схожий на одяг Судді Дредда з однойменного кінопроекту.

Так як ... Читати далі »

Переглядів 708 | Коментарів 0 Продовження

Чубакка з'явиться в сольному фільмі про Хана Соло

Легендарний соратник і друг Хана Соло Чубакка з'явиться в сольному кінопроекті, присвяченому знаменитому контрабандисту. Про це повідомив на конференції Media, Internet and Telecom Conference, яку влаштовує німецький Deutsche Bank глава компанії Walt Disney Боб Айгер.

За його твердженням, глядачам належить дізнатися історію знайомства двох героїв і перетворення їх в ключових персонажів всесвіту "Зоряних воєн". Найімовірніше, роль Чубакк ... Читати далі »

Переглядів 692 | Коментарів 0 Продовження

Зірка серіалу «Грань» зніметься в трилері Девіда Фінчера

Зірка серіалу "Грань" Анна Торв отримала головну жіночу роль в майбутньому драматичному серіалі Девіда Фінчера "Mind Hunter", який готується для потокового сервісу Netflix. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Телевізійний проект заснований на книзі "Mind Hunter: Inside the FBI`s Elite Serial Crime Unit", написаної колишнім спеціальним агентом Джоном Дугласом і Марком Олшейкером в 1996 році. Деталі, що стосу ... Читати далі »

Переглядів 727 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |