RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 17
Додати матеріал

Ребекка Томас стане режисером «Русалоньки»?

Студія Universal продовжує працювати над повнометражним ігровим фільмом «Русалонька». Минуло півроку відтоді, як Софія Коппола покинула режисерське крісло проекту, але, як повідомляє The Wrap, на її місце може прийти Ребекка Томас. На даний момент фільммейкер веде переговори з керівництвом студії.

Головну роль у черговій екранізації казки Ханса Крістіана Андерсена отримала Хлоя Грейс Морец. Над новою версією сценарію працює Річард Кертіс ... Читати далі »

Переглядів 525 | Коментарів 0 Продовження

Скарлетт Йоханссон зіграє в комедії Люсі Аньєлло?

Після зйомок у блокбастерах Скарлетт Йоханссон вирішила попрацювати над комедією. За відомостями сайту The Wrap, актриса знаходиться на фінальній стадії переговорів про отримання головної ролі у фільмі з рейтингом R під назвою Move That Body.

Керувати зйомками стрічки буде Люсія Аньєлло, яка написала сценарій у співавторстві з Полом В. Даунсом. Останній також складе компанію Йоханссон на знімальному майданчику. Сценарну заявку Sony придбала цього літ ... Читати далі »

Переглядів 521 | Коментарів 0 Продовження

Семюел Л. Джексон зіграє в продовженні «Трьох іксів»

Семюел Л. Джексон ("Праведник") приєднався до акторського складу фільму "Три Ікси: Повернення Ксандера Кейджа". Цю інфомрацію підтвердив виконавець головної ролі і продюсер картини Він Дізель. "Дуже радий попрацювати з Семом знову. Його Гіббонс був дуже гарний. Безмежно ... Читати далі »

Переглядів 502 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |