RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 29
Додати матеріал

У другому сезоні «Готема» з'явиться Містер Фриз

У серіалі каналу Fox "Готем" з'явиться ще один легендарний противник Бетмена - Містер Фриз. Як повідомляє видання Deadline, Нейтан Дарроу (" ... Читати далі »

Переглядів 557 | Коментарів 0 Продовження

Ріанна зніметься в екранізації коміксу Люка Бессона

Популярна американська співачка Ріанна приєдналася до акторського складу фільму Люка Бессона "Валеріан і місто тисячі планет", заснованому на популярній графічній новелі. Про це повідомляє видання Comingsoon з посиланням на сторінку режисера в Instagram.

Бессон не уточнив, яку саме роль належить зіграти Ріанні, лише підкреслив, що вона буде значною. За сюжетом, спеціальний агент Валеріан і його рудоволоса подружка відправляються на планету ... Читати далі »

Переглядів 574 | Коментарів 0 Продовження

Крістен Стюарт і Клое Севіньї зіграють в драмі про знамените вбивство

Крістен Стюарт і Клое Севіньї зіграють головні ролі в драмі, присвяченій знаменитому злочину, який приписується Ліззі Борден. Про це повідомляє видання Variety.

Подвійне вбивство - батька і мачухи Борден - було скоєно в серпні 1892 року. На момент скоєння злочину в будинку були присутні лише сама Ліззі і служниця. Поліція встановила, що смерть обох настала внаслідок численних ран, нанесених сокирою. Так як багато свідчило про те, що злочин скоїл ... Читати далі »

Переглядів 471 | Коментарів 0 Продовження

Сігурні Уівер змінить стать Мішель Родрігес

Колеги по фільму "Аватар" Мішель Родрігес і Сігурні Уівер зіграють у фантастичному трилері під назвою "Tomboy, A Revenger's Tale". Про це повідомляє видання Comingsoon.

Сюжет картини буде будуватися навколо найманого вбивці-чоловіка (Родрігес), який сам опиняється під прицілом у ... Читати далі »

Переглядів 501 | Коментарів 0 Продовження

Збори «Людини-мурахи» перевищили півмільярда доларів

Світові касові збори фантастичного фільму "Людина-мураха" перевищили 500 млн., доларів. Про це повідомляється в спільному прес-релізі компаній Walt Disney Studios і Marvel Studios. Таким чином, це вже четвертий про ... Читати далі »

Переглядів 551 | Коментарів 0 Продовження

У фільмах про Трансформерів залишаться люди

У центрі сюжетів майбутніх фільмів про Трансформерів, як і раніше будуть взаємини інопланетної раси роботів і людей. Про це розповів в інтерв'ю виданню IGN, Аківа Голдсман, керівник групи сценаристів, що займаються розвитком популярної франшизи.

"Чи думав я, що Трансформери можуть об ... Читати далі »

Переглядів 510 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |